Home Σπορ Ο ΆΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ «Ν. ΦΑΣΟΥΡΑΣ» [video]
Ο ΆΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ «Ν. ΦΑΣΟΥΡΑΣ» [video]

Ο ΆΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ «Ν. ΦΑΣΟΥΡΑΣ» [video]

0
0

Ο Άρης Πετρούπολης ήταν ο νικητής του Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά Φιλίας «Ν. Φάσουρας» που διεξήχθη στις 29-30 Δεκεμβρίου 2022 στο κλειστό Γυμναστήριο Πετρούπολης.

 

 

Το Τουρνουά φιλίας διεξήχθη μεταξύ των ομάδων του Άρη Πετρούπολης, της Ολυμπιάδας Πετρούπολης, της ΑΕΚ και του Ιωνικού, που συμμετείχαν με τις παιδικές ομάδες δηλαδή αθλητών γεννηθέντων το 2007.

 

 

Οι παίδες του Θανάση Οικονομίδη στον τελικό επιβλήθηκαν της ΑΕΚ με 70-54, ενώ στον μικρό τελικό η Ολυμπιάδα Πετρ. επικράτησε με 40-27 του Ιωνικού Νικαίας. Στην πρώτη μέρα του τουρνουά η Ολυμπιάδα ηττήθηκε από την ΑΕΚ, ενώ ο Άρης Πετρ. νίκησε τον Ιωνικό Νικαίας.\

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τουρνουά συνδιοργάνωσαν ο Άρης Πετρ. και η Ολυμπιάδα με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείο του Δήμου Πετρούπολης. Τις βραβεύσεις από πλευράς Δήμου Πετρούπολης έκαναν οι αντιδήμαρχοι Διοίκησης & Οικονομικών Θοδωρής Λαππας και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Χρυσικός, ενώ ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η απονομή του Κυπέλλου στον Άρη Πετρούπολης από την κόρη του Νίκου Φάσουρα,  Αργυρώ!