Home Σπορ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

0
0

Με συναρπαστικές αναμετρήσεις συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο οι αναμετρήσεις των ομάδων της Δυτικής Αθήνας σε όλες τις κατηγορίες.

 

Ηταν το τελευταίο Σαββατοκύριακο για τις ομάδες της ΕΠΣΑ, ενώ σε Super League 2 και Γ’ Εθνική υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική Τετάρτη και Πέμπτη.

 

Ας τα δούμε αναλυτικά…

 

SUPER LEAGUE 2 (7η αγωνιστική)

Ατυχο στάθηκε το Αιγάλεω στον αγώνα με τα Χανιά, αφού είχε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Εμεινε έτσι στο 0-0, έφτασε τους 6 βαθμούς και είναι στην 10η θέση μαζί με την Προοδευτική.

Στην εμβόλιμη 8η αγωνιστική το Αιγάλεω θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει την Επισκοπή, με τη νίκη να είναι μονόδρομος…

 

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (6η αγωνιστική)

Μεταξύ τους αγωνίστηκαν οι δύο εκπρόσωποι της Δυτικής Αθήνας στον 5ο όμιλο.

Ο Αρης Πετρούπολης επικράτησε εύκολα εκτός έδρας επί του Αγίου Ιεροθέου με 3-0 και συνέχισε έτσι την εξαιρετική πορεία του. Εφτασε έτσι τους 11 βαθμούς και έφτασε τον Φωστήρα στην 2η θέση. Αντίθετα, ο Αγιος Ιερόθεος συνεχίζει να απογοητεύει και μόλις ένα βαθμό είναι στην τελευταία θέση.

Στην εμβόλιμη 7η αγωνιστική της Τετάρτης, ο Αρης Πετρούπολης θα υποδεχτεί τον Αγιο Νικόλαο και θέλει τη νίκη για να κρατηθεί ψηλά, ενώ ο Αγιος Ιερόθεος θα παίξει εκτός έδρας με το Τυμπάκι σε ένα κρίσιμο ματς, αφού και οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους.

 

Α’ ΕΠΣΑ (10η αγωνιστική)

1ος όμιλος

Μεγάλη νίκη πέτυχε το Χαϊδάρι, που επικράτησε επί της Νέας Ιωνίας με 2-0 και έφτασε έτσι τους 18 βαθμούς. Εμεινε μόνο στην 2η θέση, και παράλληλα μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Μικρασιατικό στους 3 βαθμούς.

Απρόσμενη εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Ηφαιστος Περιστερίου με 0-2 από την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Εμεινε έτσι στους 13 βαθμούς και είναι στην 6η θέση, είδε όμως τις ομάδες που είναι πίσω του να πλησιάζουν επικίνδυνα..

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη και μάλιστα με συναρπαστική εξέλιξη πήρε ο Ολυμπιακός Λιοσίων, επικρατώντας με 2-1 επί του Καλαμακίου. Εφτασε έτσι τους 11 βαθμούς και παραμένει στην 9η θέση. Το κακό για τους ερυθρόλευκους είναι ότι οι νίκες των υπόλοιπων ομάδων που παλεύουν για την παραμονή τους δεν τους επιτρέπουν να χαρούν όσο θα ήθελαν.

 

2ος όμιλος

Εύκολη νίκη πέτυχαν οι Αγιοι Ανάργυροι με 5-0 επί της Αμιλλας Περιστερίου, σε έναν αγώνα όπου έγινε η γιορτή για τα 90 χρόνια του συλλόγου. Εφτασαν έτσι τους 18 βαθμούς και ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με την Αγία Ελεούσα που είχε ρεπό, Αντίθετα η Αμιλλα συνέχισε την απογοητευτική παρουσία της, και υπέστη την 9η ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια παραμένοντας στην τελευταία θέση.

Την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τα Σούρμενα τα οποία είναι στην κορυφή γνώρισε η Ανθούπολη, με τους Περιστεριώτες πάντως να έχουν σοβαρά παράπονα από την διαιτησία. Εμεινε έτσι στους 5 βαθμούς και είναι στην 10η θέση.

 

3ος όμιλος

Αν και προηγήθηκε στο σκορ, ο ΑΟ Περιστερίου ήρθε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τα Μελίσσια. Ετσι, με 12 βαθμούς είανι στην 6η θέση.

Βαριά αλλά αναμενόμενη εκτός έδρας ήττα γνώρισε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων με 4-0 από τον εκ των πρωτοπόρων Χολαργό. Παραμένει έτσι χωρίς νίκη, και με 2 βαθμούς βρίσκεται στην 10η θέση.

 

Β’ ΕΠΣΑ (10η αγωνιστική)

1ος όμιλος

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΑΟ Ιλίου με 5-1 επί του Ορφέα Αιγάλεω, και με 19 βαθμούς πέρασε στην πρώτη θέση. Οι Αιγαλεώτες γνώρισαν την 3η σερί ήττα του και έμειναν στους 16 βαθμούς. Βρίσκονται στην 6η θέση μαζί με Αττικό και Ιεράπολη.

Ακοπο τρίποντο πήρε ο Ηρακλής Περιστερίου απέναντι στην Θύελλα Περιστερίου που παραιτήθηκε από τον μεταξύ τους αγώνα, ο οποίος κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του Ηρακλή ο οποίος με 18 βαθμούς είναι στην 3η θέση μαζί με Δόξα Βύρωνος και  Αθηναΐδα. Αντίθετα η Θύελλα παραμένει χωρίς βαθμό στην 12η και τελευταία θέση.

Σημαντική νίκη πέτυχε η Ιεράπολη με 1-0 επί της ΑΕ Μεταμόρφωσης, και έφτασε τους 16 βαθμούς. Ετσι είναι στην 6η θέση με Αττικό και Ορφέα Αιγάλεω.

Σκοράροντας λίγο πριν το φινάλε, ο Ιπποκράτης ήρθε ισόπαλος 2-2 εκτός έδρας με τον Αττικό. Με 14 βαθμούς είναι στην 9η θέση.

 

3ος όμιλος

Κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση ο Φοίνικας Περιστερίου επικράτησε με 4-0 εκτός έδρας επί των Πετραλώνων και με 23 βαθμούς είναι στην 2η θέση.

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και οι Λύκοι Χαϊδαρίου, επικρατώντας  με 3-0 εκτός έδρας επί του Πανιώνιου Καισαριανής. Με 19 βαθμούς είναι στην 3η θέση.

Εντυπωσιακή σε σκορ νίκη πέτυχε η Κηπούπολη με 5-0 επί της Αλσούπολης, και με 17 βαθμούς είναι στην 4η θέση.

 

4ος όμιλος

Κάνοντας μέτρια εμφάνιση το Καματερό έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου. Οι δύο ομάδες με 10 βαθμούς είναι στην 8η θέση, έχοντας μαζί τους τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου που αν και έχανε 0-2, ήρθε ισόπαλος 2-2 στην έδρα του με τον ΠΑΣ Γαλάτσι.

Την ήττα με 2-1 εκτός έδρας από τον Ατλαντα Κυψέλης γνώρισε ο Ιάσωνας, παρά την πολύ καλή εμφάνιση του. Με 8 βαθμούς βρίσκεται στην 11η θέση.

 

Γ’ ΕΠΣΑ (8η αγωνιστική)

1ος όμιλος

Στην Δυτική Αθήνα ανήκει η κορυφή του ομίλου. Η Χρυσούπολη, που νίκησε εκτός έδρας με 6-1 τον ΑΟ Κωφών και ο Ζέφυρος που νίκησε με 1-0 τον Αρη Χολαργού ‘εχουν από 19 βαθμούς.

Ο Διαγόρας Αιγάλεω νίκησε με 3-2 εκτός έδρας τον Θρίαμβο Αθηνών και με 13 βαθμούς είναι στην 4η θέση μαζί με τον Χαλκηδονικό.

Η Ειρήνη Πετρούπολης έμεινε στο 0-0 στην έδρα της με τα Ιλίσια 2004 και με 7 βαθμούς είναι στην 8η θέση.

 

2ος όμιλος

Απρόσμενη εντός έδρας ήττα με 1-3 από το Μαρούσι γνώρισε ο Αστέρας Χαϊδαρίου. Εμεινε έτσι στους 15 βαθμούς και είναι στην 2η θέση.

Εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί του Κρόνου Αθηνών πέτυχε η Αναγέννηση Πετρούπολης. Με 12 βαθμούς είναι στην 5η θέση μαζί με την Πέρα Κλουμπ.

Την 8η ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισαν τα Πράσινα Πουλιά, που έχασαν μέσα στην έδρα τους με 0-4 από τον ΑΟ Γλυφάδας και παραμένουν στην 11η και τελευταία θέση.

 

3ος όμιλος

Ισόπαλος με 1-1 εκτός έδρας με τον Προμηθέα αναδείχθηκε ο Κεραυνός Πετρούπολης, και με 14 βαθμούς είναι στην 3η θέση.

Με το ίδιο σκορ (1-1) ήρθε ισόπαλος και ο Θεμιστοκλής με τον Πλάτωνα. Με 13 βαθμούς είναι στην 4η θέση.

Ρεπό είχε το Δάσος Χαϊδαρίου, και με 1 βαθμό είναι στην 10η θέση.

 

4ος όμιλος

Εντός έδρας ήττα με 1-2 από την πρωτοπόρο Δόξα Γκύζη γνώρισε ο Γαλαξίας. Με 15 βαθμούς είναι στην 3η θέση μαζί με τα Πατήσια.

Εντυπωσιακή σε σκορ νίκη πήρε η ΑΕ Περιστερίου με 9-0 επί της Νίκης Αλίμου, με το σκορ να είναι 8-0 στο ημίχρονο…Ετσι με 11 βαθμούς είανι στην 5η θέση μαζί με το Κουκάκι.

Νέα βαριά ήττα με 7-0 από τα Πατήσια γνώρισε η ΑΕ Ιλίου, που με 4 βαθμούς είναι στην 10η θέση.