Home Πετρούπολη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ [upd]
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ [upd]

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ [upd]

0
0

ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και καρφώθηκε σε κατάστημα ενδυμάτων στην 25ης Μαρτίου

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 30/12 στην λεωφόρο 25ης Μαρτίου στο ύψος της οδού Κωνσταντινουπόλεως με ΙΧ να ξεφεύγει της πορείας για αδιευκρίνιστους λόγους να ανεβαίνει με μεγάλη ταχύτητα το πεζοδρόμιο να χτυπάει και να γκρεμίζει έναν στύλο της ΔΕΗ και στη συνέχεια να καρφώνεται στη βιτρίνα καταστήματος με ρούχα και η τρελή πορεία του να σταματά στην κολώνα του καταστήματος.

[upd] Κατόπιν επικοινωνίας με τον κ. Θανάση Σκαλιστήρα, αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πετρούπολης, που βρέθηκε στον τόπο του τροχαίου το πρωί της Παρασκευής μετά τις 9:00 το πρωί, και σύμφωνα με τα όσα του ανέφεραν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και του διαμερίσματος πάνω από το κατάστημα, το ΙΧ οδηγούσε γυναίκα που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινητού μετά από χτύπημα που δέχθηκε από άλλο αυτοκίνητο στο πίσω μέρος του οχήματος και έπεσε πάνω στο κατάστημα. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο αυτά κατατέθηκαν και στην αστυνομία, αλλά και στην ασφαλιστική.

Για το τροχαίο ατύχημα (ευχόμαστε) υπάρχουν διάφορα σενάρια, καθώς μέχρι τώρα από την πλευρά της τροχαίας Περιστερίου, που έχει επιληφθεί της υπόθεσης, να μην έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Το χειρότερο σενάριο που κυκλοφόρησε και πρώτο αναφέρει για τροχαίο δυστύχημα, όπου ο οδηγός του ΙΧ και ο συνεπιβάτης τραυματίστηκαν σοβαρά, με τον πρώτο να χάνει τη ζωή του καθ’ οδόν για το νοσοκομείο.

Το δεύτερο σενάριο μιλάει για γυναίκα οδηγό του ΙΧ, η οποία και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της μετά από σύγκρουση που είχε με άλλο αυτοκίνητο, που την χτύπησε από πίσω.

Το τρίτο σενάριο κάνει λόγο για δύο άνδρες που επέβαιναν στο ΙΧ που για αδιευκρίνιστους λόγους έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στο κατάστημα των ρούχων με τους δύο επιβάτες όμως να εγκλωβίζονται και χρειάστηκε η επέμβαση τρίτων για να απεγκλωβιστούν χωρίς όμως  τελικά να τραυματίζονται…

Μία φήμη που κυκλοφόρησε αργά το απόγευμα της Παρασκευής, αναφέρει ότι σε νεκροταφείο της Δυτικής Αθήνας ζητήθηκε τάφος για 27χρονο νεκρό από τροχαίο, ηλικία που σύμφωνα με το πρώτο σενάριο φέρεται να είχε ο οδηγός του ΙΧ, που έχασε τελικά τη ζωή του.