Home Πετρούπολη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΝΟ ΜΕ ΒΑΛΛΙΣΤΡΑ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΝΟ ΜΕ ΒΑΛΛΙΣΤΡΑ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΝΟ ΜΕ ΒΑΛΛΙΣΤΡΑ

0
0

Ο 38χρονος δράστης, βασικός ύποπτος στην υπόθεση, είχε επιχειρήσει να σκοτώσει άλλες δύο φορές το πίτμπουλ, καθώς υπήρχε το κίνητρο εκδίκησης.

 

 

Συνελήφθη από τις αρχές ένας 38χρονος ως δράστης της δολοφονίας του Μπρούνο, σκύλου ράτσας πίτμπουλ, στην οδό Βέργας στην Πετρούπολη, τον προηγούμενο Φεβρουάριο, με τη χρήση βαλλίστρας.

 

Ο δράστης, όπως είχε γράψει ο ΜΑΧΗΤΗΣ, είχε μπει από την αρχή στο στόχαστρο της αστυνομίας λόγω προηγούμενων που είχε με τον… σκύλο με τον ιδιοκτήτη του. Η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής μετά από συνεχείς έρευνες αλλά και στοιχεία που συνέλεξε από αυτόπτες και οπτικό υλικό, έφτασε στα ίχνη του 38χρονου και τον συνέλαβε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο δράστης είχε προσπαθήσει άλλες δύο φορές να σκοτώσει το πίτμπουλ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο λόγος ήταν ότι πριν περίπου δύο χρόνια το πίτμπουλ είχε επιτεθεί και σκοτώσει τον σκύλο του 38χρονου κατά τη διάρκεια βόλτας στο πάρκο σκύλων στο άλσος του Αγίου Δημητρίου και ο 38χρονος άνδρας είχε αποφασίσει να εκδικηθεί.

Στις έρευνες που έγιναν στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που σκότωσε τον σκύλο καθώς και το ποδήλατο που χρησιμοποίησε για την επόπτευση του σημείου που βρισκόταν το σπίτι.

Ο 38χρονος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο όπου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ενώ η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαστικής οδού.