Home Σπορ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Νίκη για Αιγάλεω, ήττα για Άγ. Ιερόθεο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Νίκη για Αιγάλεω, ήττα για Άγ. Ιερόθεο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Νίκη για Αιγάλεω, ήττα για Άγ. Ιερόθεο

0
0

Σε εμβόλιμους αγώνες το Αιγάλεω νίκησε με 2-1 τη Ζάκυνθο, ενώ ο Αγ. Ιερόθεος ηττήθηκε με 0-1 από την Ερμιονίδα.

Στις νίκες επέστρεψε το Αιγάλεω που με γκολ του Αρναρέλλη στο 90+8 επικράτησε 2-1 της Ζακύνθου και βρέθηκε στην τέταρτη θέση. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Διμιτριάδης στο 37΄με τον Τσιμέλι στο 58΄να ισοφαρίζει για τη Ζάκυνθο στο 58΄από το σημείο του πέναλτι. Το 1-1 έδειχνε πως θα παρέμενε μέχρι τέλους, όμως στο φινάλε μίλησε ο Αρναρέλλη όπου με απευθείας εκτέλεση φάουλ, λύτρωσε το Αιγάλεω και χάρισε τους τρεις βαθμούς, ανεβάζοντας την ομάδα του στην πρώτη τετράδα.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλύβας, Βλάχος, Πιαστόπουλος, Καθάριος, Δημητριάδης, Τσιλιγκίρης, Τριμμάτης, Αρναρέλλης

Ζάκυνθος (Νόλης): Πατσιογιώργος, Καραμί, Οντόνε, Κούνια, Σοάρες, Ντάσης , Λάμπογλου, Κιτοκό, Τσιμέλι, Εντουάρντο, Μπαζάν.

Ερμιονίδα – Αγ. Ιερόθεος 1-0

Με γκολ που δέχθηκε μόλις στο 2’ ο Αγ. Ιερόθεος ηττήθηκε με 0-1 εκτός έδρας στην Ερμιονίδα. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Τσόφλιος με κεφαλιά.

Ο Αγ. Ιερόθεος με 14 βαθμούς (4-2-7, 13-17 γκ.) βρίσκεται στην 8η θέση.

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Πονηρός, Τουλής (67′ Λαλούσης), Σαμαράς, Τζιέρης , Βιρβίλης, Κιοσσές, Τριμπόνιας, Κυπαρίσσης (85’ Μερτύρης), Τσόφλιος, Τρέσα (90′ Λαντίκας), Μπουρούς (67′ Διαμαντόπουλος).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Σφύρλας, Μπαλωμένος (69′ Αποστολόπουλος), Σιμάκου, Καρδάμης, Καψής, Κυριαζής, (69′ Τσαπούρας), Κωτσερίδης (69′ Μουστάκης), Ασημάκης (57′ Γκολφινόπουλος), Τσιμπόκας, Σελμανάι, Μάτι (46′ Χολέβας).