Home Πετρούπολη ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΒΙΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ «ΑΛΚΥΩΝ»
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΒΙΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ «ΑΛΚΥΩΝ»

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΒΙΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ «ΑΛΚΥΩΝ»

0
0

Στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα συζητήθει το πρωτοφανές επεισόδιο βίας στο γήπεδο «Αλκυών» και ο ξυλοδαρμός του προπονητή της Ειρήνης Παναγιώτη Καλογιάννη.

 

 

Στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 20 Μαρτίου θα συζητηθεί η υπόθεση του ξυλοδαρμού του προπονητή της Ειρήνης Πετρούπολης Παναγιώτη Καλογιάννη στο γήπεδο Αλκυών, στον οποίο φέρεται να εμπλέκεται η ομάδα της Αναγέννησης. Αυτή ήταν η απόφαση του Δημάρχου Πετρούπολης Στέφανου Βλάχου και των επικεφαλής των αντιπολιτευτικών παρατάξεων που παρευρέθηκαν στην έκτακτη σύσκεψη του Σαββάτου 18/3/2023.

 

Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν μόνο οι επικεφαλής της Νέας Αρχής Μάνος Συλλιγνάκης και της ΡΑΚ Νίκος Σακούτης, οι οποίοι και ενημερώθηκαν για το επεισόδιο βίας που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Αλκυών. Στην σύσκεψη πήραν μέρος και οι δύο σύλλογοι, οι οποίοι και επιχειρηματολόγησαν για ότι συνέβη. Η υπόθεση παραπέμφθηκε για την προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις. Μέχρι τότε απαγορεύθηκαν οι προπονήσεις της ανδρικής ομάδας της Αναγέννησης Πετρούπολης στο γήπεδο της Αλκυών και όχι της Ειρήνης Πετρούπολης, όπως αρχικά είχε συζητηθεί στην πρώτη σύσκεψη της δημοτικής αρχής.