Home Πετρούπολη ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

0
0

Μία σειρά από συναυλίες κλασικής μουσικής θα δοθούν από το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, στις 27 Μαρτίου, στις 31 Μαΐου και 11 Ιουνίου 2023.

 

 

Το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης έχει επιδοθεί φέτος σε μια κίνηση εξωστρέφειας, προσπαθώντας να ανακτήσει το χαμένο έδαφος παρουσίας του στην πολιτιστική ζωή της Πετρούπολης. Παρουσία που είχε ανασταλεί τις προηγούμενες χρονιές λόγω των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων, που του στέρησαν τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναυλιών σε κλειστές αίθουσες.

Με μια δυναμική επιστροφή στη φιλόξενη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Πετρούπολης, μετά από τις πετυχημένες χριστουγεννιάτικες συναυλίες της Προπαιδείας και του Κλασσικού τμήματος στις 18 & 23 Δεκέμβρη 2022, καθώς και της εξαιρετικών εντυπώσεων συναυλίας-αφιέρωμα στον Κώστα Γιαννίδη της τάξης Μονωδίας στις 17 Φλεβάρη 2023, πρόκειται να ακολουθήσει μια ποικίλη συναυλία κλασσικής μουσικής, στις 27 Μαρτίου και ώρα 19.30, πάντα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, στην οποία θα συμμετάσχουν σπουδαστές ανωτέρου επιπέδου από όλες τις τάξεις οργάνων και μουσικής δωματίου του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης.

Επίσης, για μετά το Πάσχα, έχουν προγραμματιστεί δύο συναυλίες στο Πνευματικό Κέντρο, στις 31 Μαΐου των χορωδιακών τμημάτων και στις 11 Ιουνίου η διπλή γιορτή των τμημάτων της Προπαιδείας, ενώ και οι τάξεις μονωδίας και σύγχρονου τραγουδιού ετοιμάζουν κάτι για την μεταπασχαλινή περίοδο.

Παράλληλα, στη μικρή αίθουσα συναυλιών του Ωδείου, ξεκίνησαν οι καθιερωμένες συναυλίες κάθε τάξης. Ήδη πραγματοποιήθηκαν οι συναυλίες:

  • τάξης πιάνου της Βενετίας Σκευοφύλακα στις 22 Φλεβάρη
  • τάξης βιολιού του Βασίλη Δήμου στις 11 Μάρτη

Σας περιμένουμε λοιπόν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 19.30, για μία συναυλία που καλύπτει ένα αντιπροσωπευτικό φάσμα των περιόδων της κλασικής μουσικής.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες: Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Πετρούπολης, Τμήμα Πολιτισμού, 210-5063710.