Home Πετρούπολη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ [ΒΙΝΤΕΟ]
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

0
0

Πραγματοποιήθηκε ο «Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου» μεταξύ των Παλαίμαχων του «Άρη» & του «Κεραυνού» Πετρούπολης.

 

 

Μηνύματα Αγάπης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έστειλαν οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του «Άρη» & του «Κεραυνού» Πετρούπολης, τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2023.

 

 

Οι βετεράνοι των δύο ομάδων αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα στο γήπεδο «Αλκυών», ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023», με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης, με τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, για τη στήριξη των συνανθρώπων μας και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Οι δύο ομάδες έδειξαν για ακόμη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, ενώ το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, αφού συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα αγαθών, τα οποία μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης θα διανεμηθούν στους συνανθρώπους μας που βιώνουν σκληρότερα από πολλούς άλλους τις συνθήκες της οικονομικής κρίσης.

Πριν την έναρξη του αγώνα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους παλαίμαχους αθλητές των δύο ομάδων, από τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Στέλιο Χρυσικό και τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Βαμβακά, ως ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης προσφοράς τους όλα αυτά τα χρόνια στον αθλητισμό.