Home Πετρούπολη ΤΕΛΙΚΟ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ!
ΤΕΛΙΚΟ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ!

ΤΕΛΙΚΟ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ!

0
0

Άνοιξε ο δρόμος για την κατασκευή δημαρχείου στον εγκαταλελειμμένο Βοτανικό Κήπο.

 

Με την ψήφιση του άρθρο 132  στο χωροταξικό νομοσχέδιο δίνεται η δυνατότητα ανακατασκευής των κτιρίων του Βοτανικού με αλλαγή χρήσης κάτι που δίνει την άδεια πλέον στη διοίκηση του δήμου να προχωρήσει στην ανέγερση του δημαρχείου.

 

Όπως μας ξεκαθάρισε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σκαλιστήρας η απόφαση δίνει τη δυνατότητα ανέγερσης δημαρχείου στα όρια των σημερινών εγκαταστάσεων του Βοτανικού Κήπου. Επίσης ξεκαθάρισε πως η έκταση του Βοτανικού Κήπου δεν είναι δασική και έχει αποχαρακτηρισθεί με ΦΕΚ από το 1998 επί δημαρχίας Γιώγου.

 

ΣΤΕΦ. ΒΛΑΧΟΣ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ

Πανηγυρική ήταν η ανάρτηση του δημάρχου Πετρούπολης Στέφανου Βλάχου στο προσωπικό του προφίλ, για την θετική έκβαση στην ανέγερση δημαρχείου στον πρώην Βοτανικό Κήπο.

«Η διοίκηση του δήμου, οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί μας σύμβουλοι, με επιμονή και σύνεση καταφέραμε να κατοχυρώσουμε νομοθετικά τον χώρο για την ανέγερση του δημαρχείου στον πρώην βοτανικό κήπο, που τόσο έχει ανάγκη η πόλη μας. Είμαστε ευτυχείς για την επιτυχία αυτή. Είμαι βέβαιος ότι στο σύνολο του, το Δημοτικό Συμβούλιο θα αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, ώστε να ακολουθήσουν και τα επόμενα βήματα».