Home Σπορ ΤΟ «BUZZER BEATER» TOY ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΟ «BUZZER BEATER» TOY ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΤΟ «BUZZER BEATER» TOY ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

0
0

ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΟΛΩΝΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ. ΠΕΤΥΧΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

Ένα από τα γκολ που σημάδεψαν την 25η αγωνιστική στη Β’ Κατηγορία Αθηνών ήταν αυτό που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα Κολωνός – Ηρακλής Περιστερίου.

 

Είναι από τα γκολ που γίνονται highlight στις αθλητικές εκπομπές με τα καλύτερα γκολ. Γιατί το γκολ το πέτυχε ένας τερματοφύλακας. Θα μας πείτε πως πολλοί τερματοφύλακες έχουν πετύχει γκολ. Γκολ όμως από βολέ από την μία εστία στην άλλη θα συμφωνήσετε ότι δεν έχουν επιτευχθεί πολλά. Και ο εξπέρ στα αθηναϊκά γήπεδα Θανάσης Ζαχάκης μας δήλωσε ότι θυμάται άλλες δύο φορές να έχει συμβεί στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. Μια το 2008 στον αγώνα Άγιοι Ανάργυροι – Άγιος Ιερόθεος και μία φέτος στον αγώνα Φοίνικας Περ. – Άτταλος.

Και επειδή το nfstudiosports.gr δεν ήταν εκεί για να αποθανατίσουν αυτό το μοναδικό στιγμιότυπο, οι erasitexnes365.gr βρήκε τον τερματοφύλακα του Ηρακλή Περιστερίου Γρηγόρη Παπαβασιλείου που πέτυχε το γκολ και μίλησε μαζί του…

– Πως ένιωσες που σημείωσες γκολ με αυτόν τον τρόπο;

Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα καθώς είναι το πρώτο μου γκολ που σημειώνω σε επίσημο παιχνίδι της ΈΠΣΑ. Όπως είπα και στα αποδυτήρια στα παιδιά δεν έχω πανηγυρίσει πάλι γκολ δικό μου, όποτε δεν ήξερα κιόλας!!!
Τα συναισθήματα που ένιωσα ήταν φοβερή χαρά για το γκολ αλλά και για μια σπουδαία νίκη με ανατροπή που πέτυχε η ομάδα!

– Ήταν ένα τυχαίο γκολ, ή έκανες το βολέ για να βάλεις γκολ;

Το γκολ προήλθε ουσιαστικά από την τελευταία επίθεση του Κολωνού στην οποία είχε ανέβει και ο αντίπαλος τερματοφύλακας για την ισοφάριση. Μου το είπε και ο συμπαίκτης μου ο Ζαργκόβας, ότι άμα πιάσω την μπάλα να κάνω γρήγορο βολέ σε κενή εστία να βάλουμε γκολ.
Στην εξέλιξη της φάσης έπιασα την μπάλα στο γέμισμα που έκαναν και κάνοντας γρήγορο βολέ η μπάλα κατέληξε στην αντίπαλη κενή εστία.

– Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου αγωνίστηκε για έξι χρόνια στον Κεραυνό Πετρούπολης και προέρχεται από τις Ακαδημίες του συλλόγου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ERASITEXNES365.GR