Home Σπορ ΤΡΕΝΟ ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΧΡΥΣΟ ΒΑΘΜΟ Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ
ΤΡΕΝΟ ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΧΡΥΣΟ ΒΑΘΜΟ Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ

ΤΡΕΝΟ ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΧΡΥΣΟ ΒΑΘΜΟ Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ

0
0

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΗΦΑΙΣΤΟ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ – ΒΑΘΜΟ Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ – ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ Ο ΙΑΣΟΝΑΣ

 

Διατήρησε  το αήττητο για έβδομη αγωνιστική ο ΑΟ Περιστερίου, ενώ Ολυμπιακός Λ. και Ιάσονας ηττήθηκαν ενώ ο Ήφαιστος γκέλαρε στα Βριλήσσια. Στο δεύτερο όμιλο το Καματερό διαμαρτύρεται για αλλοίωση αποτελέσματος, η Κηπούπολη «τσίμπησε» βαθμό και με τη Θύελλα Αγ. Δημ., ενώ το Χαϊδαρι έμεινε στην ισοπαλία στην Ηλιούπολη.

 

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΌΜΙΛΟΣ
ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΚΑΘΑΡΙΣΕ, 2-1 ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Το αήττητο σερί διεύρυνε στους επτά αγώνες ο ΑΟ Περιστερίου που επικράτησε με 2-1 του ΓΣ Αργυρούπολης.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 38′ ο Κουτσούκουμε πλασέ, με τον Θεοδώρου να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 73′.

Δύο λεπτά μετά ο Ζαννίκος με πλασέ μείωσε σε 2-1, ενώ στο 89′ ο Ευαγγέλου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής.

 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα (60′ Θεοδώρου), Σεττελάρι, Μπούζας, Βελέντζας, Ζιάμπρας, Λέτσι, Κουτσούκου, Καραχάλιος (80′ Λειβαδάς), Ρίζος (88′ Τζεβελέκος), Νένδος (81′ Καραμπάς)

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ευαγγέλου, Μαργαρίτης, Γοργάκης, Γεωργάκας, Σταθακόπουλος (84′ Παπαθανασίου), Ταλταρής (84′ Κακούτης), Αγκίρης (70′ Χιόνης), Υφαντής, Βλάχας (86′ Κωνσταντινίδης), Ζαννίκος, Δρακοντίδης

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ: ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ, 2-2 ΜΕ ΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς ανάμεσα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και τον Αθηναϊκό, με τους γηπεδούχους να παίζουν περισσότερο για την ιστορία της ομάδας, καθώς οι ελπίδες για τη σωτηρία είναι μηδαμινές.

Οι γηπεδούχοι έκαναν την έκπληξη στο ματς και στο 20′ προηγήθηκαν στο σκορ με το πέναλτι του Ζαχαρίου. Στο 40′ ο Καγιανάς έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αθηναϊκός ανέβασε στροφές και μείωσε σε 2-1 αρχικά στο 57′ με το… αυτογκόλ του Χατζή, όταν η μπάλα μετά από τη σέντρα του Λημνιού κόντραρε πάνω του. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες ο μεν Θρίαμβος να σημειώσει και τρίτο γκολ στην αντεπίθεση με τους Ζαχαρίου και Μπόχτη, ενώ ο Αθηναϊκός να ισοφαρίσει με τον Σκούμα στο 78’ να σημαδεύει το δοκάρι. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 89′ ο Λημνιός.

Ο Θρίαμβος Χαϊδ. έφτασε τους 6 βαθμούς (1-3-16, 9-60 γκ.) και βρίσκεται στην τελευταία θέση.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Πετράκης, Καρβούνης, Λώλος, Χατζής (76′ Αγγέλου), Θεοδώρου, Μακρίδης, Κανιούρας (71′ Τζαβέλας), Ζαχαριάς (30′ Μπόχτης, 85′ Κουράτορας), Δράμης, Ζαχαρίου, Καγιανάς

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μανωλικίδης, Τσολάκος, Ζάχος (25′ λ.τρ. Σαμπάνης), Αγγελόπουλος, Βασιλείου (80′ Μπρούσαλης), Τσώνης, Σκούμας, Τσονάκης (50′ Φατσέας), Σακελλαρίου, Λεβέντης (73′ Λεπτάκης), Λημνιός.

 

ΙΑΣΟΝΑΣ: ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ, 1-5 ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Απέναντι σε ένα Ηράκλειο που «πέταγε» φωτιές, ο Ιάσονας δεν είχε καμία ελπίδα και ηττήθηκε με το βαρύ 1-5.

Με τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και χατ τρικ Μακρίδη το Ηράκλειο έφτασε σε μία εύκολη νίκη και παρέμεινε στο κυνήγι του πρωτοπόρου Χαραυγιακού.

Μόλις στο 5′ ο Μακρίδης άνοιξε το σκορ, με τον Κιρτζιαλίδη να γράφει το 2-0 στο 23′. Στο 26′ και στο 33′ σκόραρε ο Μακρίδης για να πετύχει χατ-τρικ, αλλά και το σκορ του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έριξαν ταχύτητα και οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 56′ με τον Ρίζα, ενώ το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στο 85′ ο Λιαπίδης.

Ο Ιάσονας παρέμεινε στους 15 βαθμούς (3-6-11, 19-41 γκ.) και βρίσκεται στην 14η θέση.
ΙΑΣΩΝ: Ράπτης, Κουμεντάκος, Μπάκας, Τσαναχτσίδης, Λάχας, Στρούγγης, Σπυρίδης, Ριζάς (89′ Μαλιώρας), Σέχου (57′ Καούρης), Κώστας, Αντωνίου (34′ Μήτσος).

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Μολφέσης, Καρώνης (80′ Μερτκολα), Κατσούλης, Ζίζηλας, Λιαπίδης, Τούμπας, Γεωργίου, Χρήστου (70′ Χατζηγιαννακός), Μακρίδης (75′ Κιάφα), Αντωνόπουλος (70′ Νταβαρίνος), Κιρτζιαλίδης

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.:   HTTA 1-0 AΠΟ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων δέχθηκε ένα γκολ νωρίς από τον Χαραυγιακό και δεν μπόρεσε να το ανταποδώσει και μοιραία ηττήθηκε με 0-1.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε μόλις στο 3′ ο Κασσιανός, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του. Oι τυπικά γηπεδούχοι, ο αγώνας έγινε στο γήπεδο του Ταύρου λόγω τιμωρίας του Χαραυγιακού, έδειξαν να ελέγχουν τον αγώνα αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ευκαιρίες να ισοφαρίσουν με φάουλ του Φραγκόπουλου στο 30’, και ανάποδο ψαλιδι του Γώγιου στην εκπνοή που απόκρουσε ο Βακερλής.

Ο Ολυμπιακός Λ. είναι στην 8η θέση με 29 βαθμούς (92-9, 25-16 γκ.)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Βακερλής, Τσέκος, Παρασκευόπουλος, Μαραγκουδάκης, Αναστασόπουλος, Γιαννόπουλος, Κασσιανός (83′ Σπανός), Μουρελάτος (78΄Οκσίσογλου), Κασπιρης (64′ Πλούμης), Κούντου (87′ Μπιρμπιλής) Κάραβος

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Μυλωνάς, Παναγιωτίδης (56′ Κοτούλιας), Φραγκόπουλος, Γωγιός, Τσουκαλάς, Πουρσανίδης (46′ Παπαδόπουλος Ν.), Τσάτσα, Παπαδόπουλος Κ. (78′ Πατέλης), Μιχάλης (67′ Χριστόπουλος), Γκαβζίδης, Γεωργακόπουλος.

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: «ΓΚΕΛΑ», 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Ισόπαλος 1-1 ήρθε με τον Κένταυρο στα Βριλήσσια ο Ήφαιστος Περιστερίου, χάνοντας πολύτιμο έδαφος από την κορυφή.

Οι δύο ομάδες μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, ανέβασαν την απόδοσή τους με τον Κένταυρο να ανοίγει το σκορ στο 62’ με το ν Χίο, και τον Ήφαιστο να ισοφαρίζει στο 84’ με τον Πιπερά.

Ο Ήφαιστος Περιστερίου έφτασε έτσι τους 36 βαθμούς (10-6-4, 29-11 γκ.) και βρίσκεται στην 4η θέση, μένοντας 8 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό.

 

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Κανελλόπουλος, Κουλιούρης, Στριφτόμπολας, Παπαγεωργίου (63’ Σκεντέρι), Κολλιός, Σείντι, Ν. Μανίκας, Δέτσης, Σ. Πιπεράς, Ι. Πιπεράς, Βουλωμένος

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Σεράφης, Σφίχτης, Λεβέντης, Ντάτσι, Φειδαίος, Βελλιανίτης (44’ Χάιδας), Καλκανάκος (50’ Τζωρτζακάκης), Ζαφειράτος, Νησαριώτης, Γόνης (79’ Γιαννόπουλος), Χίος

 

 

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΜΕ ΟΦΣΑΪΝΤ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΔΙΑΝΑ

Ισόπαλες 1-1 ήρθαν Καματερό και Διανά, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για αλλοίωση του αποτελέσματος από το διαιτητή.

Το σκορ άνοιξε στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Ζαχαρόπουλος μετά από εκτέλεση φάουλ και κομπίνα του Παναγιωτόπουλου με τον Μαζμανίδη.

Το δεύτερο ημίχρονο στιγματίστηκε από δύο φάσεις που το Καματερό διαμαρτύρεται εντόνως. Στο 75΄ο διαιτητής Κοσικίδης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ζούκα για καθυστέρηση, ενώ στο 94’ ο Φάρος από θέση οφσάιντ μετά από γέμισμα του Πανίδη σημείωσε το τελικό 1-1, ενώ στην αρχή της φάσης ο Μπαλαφούτης έκανε επιθετικό φάουλ στον Παππά.

Το Καματερό μετά την ισοπαλία έφτασε τους 25 βαθμούς (7-4-9, 24-29 γκ.) και βρίσκεται στην 7η θέση.

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ξυδιάς, Κανακάρης, Ραφαέλ (55′ Πετανάι), Σέχου, Λουβέρδης, Παππάς, Τσαγκάρης (74′ Διαμαντίδης), Μασμανίδης, Ζαχαρόπουλος (62′ Ζούκας), Παναγιωτόπουλος, Χαιρετάκης (81′ Δουγιέκος)

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Κόρρας, Δάρρας (55′ Γιαννακόπουλος), Ποντικάκος (46′ Μπαλαφούτης), Νικολιάν, Μπακογιάννης (77′ Αναστασίου), Καλουδιώτης (82′ Πανίδης), Καλλέργης, Μπαρδάκης, Κετσετζόγλου, Φάρος, Καζάκος.

 

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟ, ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ.

Πολύτιμο βαθμό στο γήπεδο των Τραχώνων πήρε η Κηπούπολη μένοντας στο 0-0 με τη Θύελλα Αγ. Δημ.

Το ματς είχε ένταση και πάθος αλλά οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που είχαν και να σκοράρουν.

Έτσι η Κηπούπολη παρέμεινε στην 12η θέση με 21 βαθμούς (5-6-9, 15-29 γκ.)

 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ζαγαρέλος, Ελευθεριάδης, Νταλάκας, Στεργιάκος, Μπαρδόσας, Σ. Τζελέφας (72’ Νούλας), Χαλεπλιάν (46’ Τρυφωνίδης), Κουκοβίνης, Τσιρκινίδης (82’ Π. Τζελέφας), Παπανικολάου, Μινάι (80’ Λαναράς)

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος, Σταμάτης (64’ Λίτσας), Ε. Λάππας, Τσαμπάς (57’ Διαγκόζης), Κ. Λάππας, Τζαμαλής (84’ Φαρμάκης), Σταυρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Λαγός, Ασκοτύρης (80’ Καραλής).

 

ΧΑΪΔΑΡΙ: ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ , 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ

Αν και προηγήθηκε στο σκορ στο 11’  με σουτ του Κατσούλα δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, καθώς οι πεισμωμένοι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 47΄ με τον Βαμβουκλή.

Μετά την ισοπαλία το Χαϊδάρι έφτασε τους 28 βαθμούς (8-4-8, 38-30 γκ.) και βρίσκεται στην 6η θέση.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Καυκιάς, Καλτσής (46′ Μίζιος), Ασωνίτης, Τσαπικούνης, Βαμβακερής, Καραγιάννης, Λιάπας, Τσαπούρας, Κουντουριώτης (46′ Ζήσης), Ζώης (71′ Παπαθανασίου), Παπίγκου (32′ λ. τρ. Βαμβουκλής)

ΧΑΪΔΑΡΙ: Σαμπατάκος, Πλουμάτος, Σταμίρης (75′ Βλάχος), Τσώνης, Μακρής, Μίχος, Κατσούλας, Περλέσι (57′ Σεβάι), Τσοπανάς, Καμπέρης, Παυλόπουλος.