Home Σπορ ΣΤΟΠ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ, ΧΡΥΣΗ ΝΙΚΗ Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ
ΣΤΟΠ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ, ΧΡΥΣΗ ΝΙΚΗ Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ

ΣΤΟΠ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ, ΧΡΥΣΗ ΝΙΚΗ Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ

0
0

Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ «ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕ» ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. – ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ – ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΘΥΕΛΛΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ – «Χ» ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΦΟΙΝΙΚΑΣ –ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ – ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΑΟ ΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΑΜΙΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Ήφαστος που στάματησε το αήττητο σερί του πρωτοπόρου Χαραυγιακού μετά από 13 αγωνιστικές. Ο Άρης έμεινε με τις εντυπώσεις και το βαθμό της ισοπαλίας στα Μελίσσια, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει στους 4 βαθμούς τον πρωτοπόρο. Το Καματερό άγγιξε το τρίποντο, αλλά έμεινε με τη χαρά καθώς ισοφαρίστηκε άμεσα από τους Τράχωνες. Τέλος η Κηπούπολη πήρε βαθιά ανάσα και διαφορά τεσσάρων βαθμών από τους δύο τελευταίους στη βαθμολογία.  

 

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ.: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ, 2-0 ΤΟΝ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ

Ούτε ο πρωτοπόρος Χαραυγιακός μπόρεσε να περάσει από την έδρα του Ήφαιστου και ηττήθηκε με 0-2 με τους γηπεδούχους να μετράνε 9 σερί νίκες στο σπίτι τους.

Παίζοντας ακόμη και με δέκα παίκτες όλο το δεύτερο ημίχρονο ο Ήφαιστος εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που του δόθηκαν προηγήθηκε με 2-0 και πήρε μία μεγάλη νίκη.

Στο 21′ οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Νησαριώτη να σημαδεύει το δοκάρι. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπράτι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη αφήνοντας τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο.

Παρόλο το αριθμητικό μειονέκτημα ο Ήφαιστος πίεσε για το γκολ με τον Γόνη να ταλαιπωρεί την άμυνα των φιλοξενουμένων. Στο 55’ ο Γόνης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Βακερλή και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Νησαριώτης ανοίγοντας το σκορ.

Στο 65′ Γόνης και πάλι με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή σούταρε για να αποκρούσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Νησαριώτης και πάλι σημείωσε το 2-0.

Ο Χαραυγιακός πίεσε στη συνέχει κέρδισε πέναλτι , αλλά ο Οκσίσογλου από τα 11 βήματα έστειλε τη μπάλα άουτ.

Με τη νίκη αυτή ο Ήφαιστος Περιστερίου ισοβαθμεί με τον Άρη Πετρούπολης στην 3η θέση με 35 βαθμούς (10-5-4, 28-10 γκ.) μειώνοντας στους έξι βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό.

 

 ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Στουραϊτης, Χάιδας (70′ Χίος), Λεβέντης, Ντάτσι, Φειδαίος, Βελιανίτης, Καλκανάκος (57′ Σφίχτης), Ζαφειράτος, Νησαριώτης (85′ Γιαννόπουλος), Μπράτι, Γόνης (76′ Τζωρτζακάκης)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Βακερλής, Τσέκος, Παρασκευόπουλος, Αναστασόπουλος (58′ Κασσιανός), Σπανός, Κουτρας (46′ Μουρελάτος), Πλούμης (46′ Κασπίρης), Κούντου, Οκσίσογλου.

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. : ΑΦΗΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ, 1-1 ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Στο 1-1 έμεινε ο Άρης Πετρ. στα Μελίσσια αποτέλεσμα που δεν τον αφήνει ικανοποιημένο, αφού έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στους τέσσερις βαθμούς τον Χαραυγιακό.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με κεφαλιά του Ταχιράι στο11’, με σουτ του Σαγανά στο 20’, ενώ 21΄ δεν δόθηκε πέναλτι στον ίδιο παίκτη. Στο 25΄ο Καραδήμας σε νέα ευκαιρία του Άρη έχασε τετ α τετ, ενώ τα Μελίσσια είχαν μία ευκαιρία με τον Φακή στο 30’. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου όμως τα Μελίσσια αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους με τον Καλημέρη να ανοίγει το σκορ στο 53’. Στο 58’ ο Σαγανάς σκόραρε για τον Άρη, αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται εντόνως. Ο γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σημειώσουν και δεύτερο γκολ με τον Φακή, αλλά ο Παχατούρας απόκρουσε το σουτ. Στο 90’ τελικά ο Άρης έφτασε στην ισοφάριση με σουτ του Τσούκη. Στο 93′ ο Τούντας αποβλήθηκε με 2η κίτρινη για τα Μελίσσια.

Ο Άρης Πετρ. μετά τον βαθμό της ισοπαλίας έφτασε τους 35 βαθμούς (10-5-4, 28-10 γκ.)
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Πολυδωρόπουλος, Ζούνα, Πάσσαρης, Αρβανίτης, Φάκης Δ. (90+1 Κοβός), Παπαχρήστος (87′ Ντεντόπουλος), Τούντας, Καλημέρης (90+5 Σιτάι), Φάκης Α. (90+3 Μακρυπίδης), Καραμπίνης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παχατούρας, Λάπα, Τρακόσης, Τσούκης, Βασιλάκος (62′ Κυριαζής), Ταχιράι, Λερούτσος (78′ Θανόπουλος), Χριστούλης, Καραδήμας (83′ Ντέντια), Νίκολι, Σαγανάς

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: ΔΥΣΚΟΛΑ, 1-0 ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Μετά από ένα γεμάτο ματς ο Ολυμπιακός Λιοσίων επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Νέας Ιωνίας, πετυχαίνοντας την τρίτη σερί νίκη του.

Οι γηπεδούχοι με τον Παναγιωτίδη στο 12′ είχαν δοκάρι και στο 20′ απείλησαν για δεύτερη φορά με τον Γεωργακόπουλο να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα λίγο άουτ μετά από σέντρα του Μιχάλη. Η απάντηση για τη Νέα Ιωνία ήρθε στο 24’ με τον Χατζή που αστόχησε από κοντά, ενώ στο 27′ ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων επενέβη άμεσα στη προσπάθεια του Καφετζή. Στο 39′ ο Φραγκόπουλος πέτυχε το μοναδικό γκλ της αναμέτρησης με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ.

Στο 75’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τη κεφαλιά του Γωγιού και στο 78’  απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά από τον Βογατσά.

Ο Ολυμπιακός Λ. μετά από το τρίποντο επί της Νέας Ιωνίας, βρίσκεται στην 7η θέση με 29 βαθμούς (9-2-8, 25-15 γκ.)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Μυλωνάς, Παναγιωτίδης (87′ Κοτούλιας), Φραγκόπουλος, Γωγιός, Παπαδόπουλος Ν. (83′ Πατέλης), Χριστόπουλος, Πουρσανίδης (46′ Γκαβζίδης), Παπαδόπουλος Κ., Μιχάλης (65′ Τσουκαλάς), Τσάτσα, Γεωργακόπουλος

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παπουτσής, Σταθόπουλος (89′ Σιδέρης), Θερμός (83′ Φραντζέσκος), Πανταγιάς (71′ Μουζάς), Νταϊφώτης, Χάλος, Χατζής, Βογατσάς, Πρισιμιτζής, Καφετζής, Παντελίδης (58′ Μπαντές)

 

ΙΑΣΟΝΑΣ: ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ, 1-2 ΑΠΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

Αν και καλύτερος δεν τα κατάφερε ο Ιάσωνας στα Πετράλωνα και έχασε με 1-2, μία ήττα που τον φέρνει σε δυσμενή θέση.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ σε καίρια σημεία και κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο 11′ ο Γιακουμάκης με απευθείας φάουλ πέτυχε το 1-0 και ο Δρόσος στο 6-1 διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.  Στο 71′ ο Λάχας μείωσε σε 2-1 και στη συνέχεια πίεσε για την ισοφάριση με σημαντικότερη ευκαιρία το χαμένο τετ α τετ του Τσαναχτσίδη.

Ο Ιάσωνας βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς (3-6-10, 18-36 γκ.)

 

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Καβακλής, Τσαγκάνος, Μιχαηλίδης, Κουντούρης, Κτενάς, Τραγανός, Βλαβιανός (90′ Καρακάσης), Βελλής (65′ Γκελασβίλι), Μουρίκης (53′ Τσιακίρης), Δρόσος, Γιακουμάκης (85′ Παρασκευόπουλος)

ΙΑΣΩΝ: Ράπτης, Κουμεντάκος (79′ Αντωνίου), Μπάκας, Τακτσίδης, Στρούγγης, Κολιός (46′ Μήτσος), Σπυρίδης, Ριζάς, Σέχου, Κώστας, Σκέμπης (46′ Λάχας).

 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΙΣΟΠΑΛΙΑ, 0-0 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Ηράκλειο ο ΑΟ Περιστερίου με το τελικό 0-0 να στερεί την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να πλησιάσουν τον Χαραυγιακό  που ηττήθηκε..

Και οι ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, μη μπορώντας όμως να σκοράρουν. Με  δέκα παίκτες έπαιξε από το 65′ το Περιστέρι, με τον Κλωνάρη να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΑΟ Περιστερίου βρίσκεται στην 8η θέση με 28 βαθμούς (7-7-5, 21-18 γκ.)

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Μολφέσης, Καρώνας, Κατσούλης (70′ Ζώνας), Ζίζηλας, Λιαπίδης, Τούμπας, Αντωνόπουλος, Γεωργίου (60′ Χρήστου), Μακρίδης, Χίσο, Κιρτζιαλίδης (75′ Κιάφα)

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα, Σετελάρι, Μπούζας, Βελέτζας, Κλωνάρης, Κουτσούκου (60′ Καραμπάς), Νένδος (85′ Τζουβελέκος), Καραχάλιος (65′ Θεοδώρου), Ρίζος, Λέτσι (90′ Καρακωνσταντής)

 

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ, 1-1 ΜΕ ΤΡΑΧΩΝΕΣ

Με τη χαρά έμεινε το Καματερό που είδε στο 85’ τον Ζούκα με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά στο 86΄ο Βουρλούμης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια καλή εμφάνιση είχαν ευκαιρίες και ανέβασαν την απόδοσή τους το τελευταίο 20λεπτο. Όμως οι Τράχωνες αποδείχθηκαν πολύ σκληρός αντίπαλος και κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να πάρουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Το Καματερό μετά την ισοπαλία στους Τράχωνες έφτασαν στους 24 βαθμούς (9-7-3, 39-25 γκ.) και βρίσκεται στην 8η θέση.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Παπαδόπουλος, Μερετσολιάς, Αγγελής (73’ Τσακύρης), Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Προμπονάς (88’ Βακερλής), Παπαντζίμας, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος (80’ Μετλίου), Δημογιάννης, Βουρλούμης.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ξυδιάς, Κανακάρης, Πιτέλης (77’ Δουγιέκος), Σέχου, Λουβέρδης, Παππάς, Πετανάι, Μαζμανίδης, Γκάνιος (58’ Ζούκας), Παναγιωτόπουλος (89’ Καρκαλέτσης), Χαιρετάκης (58’ Τσαγκάρης)

 

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ:  ΧΡΥΣΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ, 2-0 ΤΟ Π. ΦΑΛΗΡΟ

Δεύτερη σερί νίκη και βαθιά ανάσα για την Κηπούπολη που επιβλήθηκε με 2-0 του Παλαιού Φαλήρου.

Μία νίκη που σε συνδυασμό με τη νίκη στο Χαλάνδρι την προηγούμενη αγωνιστική έδωσε μια διαφορά τεσσάρων βαθμών στην ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου, από τις τρεις τελευταίες ομάδες στη βαθμολογία του ομίλου.

Το σκορ άνοιξε ο Τζαμαλής στο 44’, ενώ ο Κωνσταντινίδης «κλείδωσε» τη νίκη στο 61’ πετυχαίνοντας το 2-0. Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον Καλλιοντζάκη να σημαδεύει το δοκάρι.

Η Κηπούπολη πλέον έχει 20 βαθμούς (5-5-9, 15-29 γκ.) και βρίσκεται στην 13η θέση.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος, Λίτσας, Λάππας, Ταμπάκης (65 Σταματής), Λάππας Κ., Τζαμαλής (89′ Φαρμάκης), Λιαγκόζης (76′ Μωραϊτης), Κωνσταντινίδης, Σταυρόπουλος, Ασκοτίρης (86′ Καραλής).

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Μεσσήνης, Διγενής, Ντζαβίδας, Μπέλερης, Μπούσι (63′ Τσανκολάρι), Παπαευθυμίου, Σενάι (84′ Χασιώτης), Φωτιάδης (84′ Σκόρδος), Μουρτίδης (46′ Γκιώνης), Καλλιοντζάκης, Κωνσταντινίδης

 

ΧΑΪΔΑΡΙ: ΗΤΤΑ ΣΟΚ,1-2, ΑΠΟ ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ.

Με 1-2 ηττήθηκε το Χαϊδάρι στην έδρα του από τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου, βάζοντας απρόσμενο τέλος στο νικηφόρο σερί 5 αγώνων.

Οι γηπεδούχοι με τη φόρα των σερί νικών άνοιξαν το σκορ στο 57′ με τον Παυλόπουλο, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν αντίθετη άποψη, ισοφάρισαν στο 70′  με τον Χαλεπλιάν, ενώ στο 81’ ο Τσιρκινίδης σημείωσε το τελικό 1-2, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Το Χαϊδάρι έτσι παρέμεινε στους 27 βαθμούς (8-3-8, 37-29 γκ.) και στην 6η θέση της βαθμολογίας.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Σαμπατάκoς, Πλουμάτος, Σταμίρης (65’ Τσοπανάς), Τζωρτζάτος, Μακρής (89’ Ιωακειμίδης), Βλάχος (46’ Κατσούλας), Σεβάι (75’ Περλέσι), Μίχος, Παυλόπουλος, Μουρεζίνης, Καμπεράι

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ζαγαρέλος, Ελευθεριάδης, Μινάι (75’ Ασημακόπουλος), Νταλάκας, Μπαρδώσας, Τζελέφας, Χαλεπλιάν (85’ Λαναράς), Κουκοβίνης, Τσιρκινίδης (85’ Λιανός), Παπανικολάου, Τρυφωνίδης (62’ Στεργιάκος)

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ.: ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, 0-4 ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί ο Θρίαμβος Χαϊδ. της Αγίας Παρασκευής η οποία επιβλήθηκε με 4-0.

Στο 14′ ο Λαζάρου άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Ψαραδέλλη να γράφει στο 21′ το 2-0. Ο Τσοπανάκος στο 75’ και ο Ζαφείρης σο 89’ διαμόρφωσαν το τελικό 4-0. Ο Θρίαμβος Χαϊδ. μετά από 19 αγώνες παραμένει τελευταίος με 5 βαθμούς (1-2-16, 7-58 γκ.)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Παπαγεωργίου, Αθανασίου, Χατζίου (80′ Ζυγοκώστας), Σουβατζόγλου, Τριανταφυλλίδης, Σταμούλης, Λαζόπουλος, Μπουτσικάρης (51′ Δημογιάννης), Ψαραδέλλης (61′ Μπόλης), Τσοπανάκος (75′ Καρούτζος), Ζαφείρης

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Πετράκης, Καρβούνης, Λώλος, Κοτσίμπελλας, Θεοδώρου, Χατζής, Δράμης (80’ Τζαναγκιου), Ζαχαριάς, Μπακλαβάς, Ζαχαρίου, Καγιανάς (66’ Κανιούρας).

 

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ 
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ.: ΚΟΛΗΣΕ ΣΤΟ 1-1 ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Φοίνικας Περ. και Χαλάνδρι που έμειναν στο 1-1 μετά από ένα όμορφο πρώτο και ένα νευρικό δεύτερο ημίχρονο.

Ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο καθώς ο μεν Φοίνικας υποχώρησε στην 7η θέση με 31 βαθμούς (9-4-6, 23-21) και το Χαλάνδρι έχασε κι άλλο έδαφος από την κορυφή.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες άφησαν πολλές υποσχέσεις με το Χαλάνδρι να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4΄ με διαγώνιο σουτ του Καγιώργη.

Στο 13’ ο Φοίνικας έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν το σουτ Διονάτου μέσα από την περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ ο Διαμανταράς. Στο 24’ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με προβολή του Ζαρκαδά μετά από παράλληλη μπαλιά στην μικρή περιοχή του Κούτρη. Στο 37’ ο Καγιώργης μετά από κόρνερ έπιασε κεφαλιά που έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Καραμαλίγκα, ενώ στο 43’ σε γρήγορη αντεπίθεση ο Κατσιούλης βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων προσπάθησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Καραμαλίγκα που επιχείρησε έξοδο, αλλά ο πορτιέρο των γηπεδούχων πρόλαβε να της αλλάξει πορεία και να τη μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν είχαν ρυθμό, έδειξαν να φοβάται ο ένας τον άλλον και οι φάσεις που δημιούργησαν ήταν ελάχιστες. Στην πιο σημαντική από αυτές ο Φοίνικας θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα δεύτερο γκολ όταν μετά από σέντρα του Ζαρκαδά μέσα στην περιοχή και ασθενή απόκρουση του Διαμανταρά η μπάλα έφτασε στον Κούτρη που έδειξε να αιφνιδιάζεται και δεν μπόρεσε να κάνει το πλασέ στην κενή εστία.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ.: Καραμαλίγκας, Γιώτης (46’ Καβαλάρης), Αχλάδης, Καμαρέτσος, Λάσκαρης, Δαρδαμάνης, Διονάτος, Μπίτζας, Κούτρης, Ζαρκαδάς, Βεντούρης (54’ Παπαυγέρης).

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Διαμανταράς, Μπέης, Λάμπρου (77’ Πατσιαβούρας), Καλογήρου, Δημόπουλος, Τσιριγώτης (46’ Παρδάλης), Λουκάς, Κανέλλος (87’ Παπαμανώλης), Καγιώργης, Κατσιούλης, Βαζέχα

 

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔ: ΕΥΚΟΛΑ 3-0 ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΑΙΜΟ

Τρίποντο σωτηρίας στην κατηγορία πήραν οι Λύκοι Χαϊδαρίου, που νίκησαν εύκολα με 3-0 εκτός έδρας τον νεανικό Αίμο Πετρούπολης και ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη.
Στο 28′ ο Κονγκίνη έκανε το 0-1. Στο 60′ ο Φίλων έκανε το 0-2, ενώ το τελικό 0-3 έκανε ο Δήμου Γ. στο 67′.

Οι Λϋκοι Χαϊδαρίου έφτασαν τους 22 βαθμούς (6-4-9, 23-31 γκ.) και βρίσκονται πλέον στην 11η θέση, ενώ ο Αίμος παραμένει τελευταίος με 1 βαθμό (0-1-18, 6-77 γκ.)

 

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ρίζος, Μπούτσης, Ντάλντι, Βγένης, Δημητρίου, Παυλάκος, Οικονόμου, Καρδάσης, Νεστουράι (69′ Ξέρας), Καλόγηρος, Κολοκούρας (76′ Χλωρός).

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Στρατηγαρέας, Δήμου Σ., Σπύρου, Αγγελογιαννάκης, Γιαννόπουλος, Ταρούσα (46′ Φίλων), Κιρκιλής (72′ Γκίνι), Γάτσιος (72′ Τουρέ), Δήμου Γ., Κονγκίνη (69′ Ντιμιτρέσκου), Καραμάνογλου.

 

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ 
ΑΟ ΙΛΙΟΥ: ΣΤΟ 0-0 ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.

Στο 0-0 έμειναν ΑΟ Ιλιού και Ελπίδα Αγ. Αναργ. στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου. Λίγες φάσεις, πολύ δύναμη και νεύρα ήταν τα χαρακτηριστικά του αγώνα με τους  γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά χωρίς να μπορούν να διασπάσουν την άμυνα της Ελπίδας.

Έτσι ο ΑΟ Ιλίου παραμένει αήττητος στην κορυφή με 47 βαθμούς (14-5-0, 43-13 γκ., ενώ η Ελπίδα με 42 βαθμούς (12-6-1, 22-9 γκ.) είναι στη 2η θέση.


ΑΟ ΙΛΙΟΥ:
Σκυριανός, Μεχμέτι, Ευαγγέλου, Δαούτης, Πλάκας, Γαγάκας, Ράπτης, Τζανετόπουλος (63’Διπλάρης), Δαμασκηνός, Αγκαλίου (78′ Μίλε), Νάτσης (63′ Γκρίφισιας).

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Κυρίου, Στεργίου, Μαρκουλής (73′ Λώλης), Παπαπαναγιώτου, Καλκάνης, Δούκας, Παρασκευόπουλος, Αθανασόπουλος, Μαυρογιάννης (48’λ.τ. Πανταζής), Λίτσης (88′ Λάμπος), Καραμπελας (90+3′ Κότσαλος).

 

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ, 2-2 ΜΕ ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛ.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο πρωτοπόροι του Γ΄ομίλου με το τελικό 2-2 να αφήνει Αγία Ελεούσα και Δάφνη Παλ. Φαλ. Ικανοποιημένες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 5′ ο Ρούσσος έκανε το 1-0, με τον Σιδέρη στο 31′ να πετυχαίνει το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως όλα ήρθαν τούμπα με τη  Δάφνη στο 47′ να μειώνει σε  2-1 με τον Μιρβελασβίλι και ο Κωνσταντινίδης στο 63′ πέτυχε το τελικό 2-2. Το τελυταίο 25λεπτο μάλιστα ήταν πολύ δ΄συκολ για τους γηπεδούχους που αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βασιλάρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Έτσι η Αγία Ελεούσα παραμένει στη δεύτερη θέση με 46 βαθμούς (15-1-3, 43-12 γκ.)

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ρούμπας, Βλαχόπουλος, Παπαδόπουλος, Μενάι, Χατζημιχάλης (46’ Ξενάκης), Βασιλάρης, Κακαβάς, Παούρης, Σιδέρης, Γιαννόπουλος (86’ Μαντατζής), Ρούσσος.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Λαχανάς, Ιωαννίδης (36’ λτ Κάκαζης), Πάλλας, Καραβίδας, Κόθρας, Πυλαρινός, Μπεκατώρος, Μουχαμέτι (46’ Κωνσταντινίδης), Μιρβελασβίλι (66’ Βλαχάκης Ε.), Ποζίδης, Καββαδίας (80’ Μπούμπαρης).

 

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: ΠΕΡΑΣΕ 2-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Μια ακόμη πολύ σημαντική νίκη πέτυχε στο πρωτάθλημα η Ανθούπολη, που επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Κηφισιάς 2010.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 39′ με τον Ρεζτσόβ, για να ακολουθήσει το αυτογκόλ του Χαριτίδη στο 62’ και να γίνει το 0-2. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 68′ με πέναλτι ο Χατζηιωαννίδης.

Έτσι, η Ανθούπολη παρέμεινε 3η με 36 βαθμούς (10-6-3, 31-20 γκ.).

ΚΗΦΙΣΙΑ 2010: Χαριτίδης, Ντέντια, Χαραλαμπίδης, Θανασούλας, Μητρόπουλος (88′ Νταβούλ), Χατζηιωαννίδης, Κυριακόπουλος (70′ Πετράκης Π.), Σμυρναίος (83′ Νταβιτασβίλι), Πετράκης Ε., Γογγολίδης, Παπαιωάννου

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Κολοβέας, Κακιώρης, Τουφεξίδης (59′ Ντούπης), Φανός, Μπιμπίζας, Λέκκας, Ρεζτσόβ, Ηλιόπουλος (90′ Καλέμης), Καλογέρης (78′ Μελέτης), Αντωνόπουλος (88′ Καρατσίκος), Στρείδης.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ.: ΜΟΙΡΑΣΙΑ 1-1 ΜΕ ΓΑΛΑΤΣΙ

Ισόπαλοι με 1-1 ήρθαν ΗΓαλάτσι και Ηρακλής Περ. που μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17′ με τον Ματάι, ενώ το τελικό 1-1 διαμόρφωσε στο 59′ ο Βαρδαραμάτος.

Ο Ηρακλής Περ. παρέμεινε στην 9η θέση με 28 βαθμούς (7-7-5, 23-25 γκ.)

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Μακριδάκης, Δραμιτινός (82′ Μπιτσάκος), Κοσκινάς, Σίμος, Μπίλο, Κόλλιας, Αρναρέλλης, Ματάι, Χαλιβελάκης, Ιακωβίδης (13′ λ.τ. Δήμας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παπαβασιλείου, Μπαλούτσος (72′ Χαραλαμπόπουλος), Αναγν’ωστου, Βλάσσης, Γιαννόπουλος (46′ Βαρδαραμάτος), Ασφής, Γιώτης (80′ Τζαφέρος), Μήτρος Π., Μήτρος Ν., Σιώλος (80′ Τζαφάι), Νίττας.

 

 

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ 
ΓΑΛΑΞΙΑΣ: ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ, 1-0 ΤΗΝ ΑΜΙΛΛΑ

Ο Γαλαξίας ήταν ο νικητής του ντέρμπι με την Άμιλλα επικρατώντας με 1-0, γκρεμίζοντάς την από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία, όχι μόνο για το πέναλτι που δεν τους δόθηκε αλλά και για την αποβολή του Κασιμάτη στην ίδια φάση.

Στο 13΄ο Γιούργας έβαλε μπροστά τον Γαλαξία κάνοντας το 1-0. Στο 41′ ο Κασιμάτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τους φιλοξενούμενους να ζητάνε πέναλτι, αλλά τον διαιτητή να λέει όχι και να αποβάλλει τον ποδοσφαιριστή της Άμιλλας με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο. Στο δεύτερο μέρος η Άμιλλα κυριάρχησε, αλλά η αστοχία των επιθετικών της και ο εκπληκτικός γκολκίπερ Παπαδιώτης δεν της επέτρεψαν να φτάσει στην ισοφάριση.

Έτσι ο Γαλαξίας έφτασε τους 43 βαθμούς (13-4-2, 47-18 γκ.) και είναι στην 3η θέση μαζί με τη Δάφνη Αθηνών, ενώ η Άμιλλα έμεινε στους 45 βαθμούς (14-3-2, 59-18 γκ.) και υποχώρησε στη 2η θέση.

ΓΑΛΑΞΙΑΣ: Παπαδιώτης, Κουτσονικολής, Κανδυλιώτης (23′ λ.τ. Νικολάου), Μαστρογιάννης, Βλάχος (77′ Μπέτζελος), Ντούπης (51′ Νεμπούτ), Κατσουγιάννης, Φιλιππάκης (69′ Χαλκιόπουλος), Θεοδώρου, Χαντζάκος, Γιούργας.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Κούμης, Σωτηρίου 46′ Βλάχος), Χάλαρης, Ασημακόπουλος, Μπερνικόλας, Γιαννίτσας (46′ Κλαυδιανός Ι.), Μπότης, Τζαβάρας, Πούλιος, Κασιμάτης, Δέγκλερης (77′ Μαντινιώτης).

 

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ. : ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, 0-1 ΑΠΟ ΥΜΗΤΤΟ

Δεν μπόρεσε ο Κεραυνός να ανακόψει το αήττητο σερί του Υμηττού που επικράτησε με 0-1 στην Πετρούπολη.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στους φιλοξενούμενους, πέτυχε στο 76′ ο Πανάκης, που αρκέστηκε να σπρώξει την μπάλα σε ανυπεράσπιστη εστία, μετά από λάθος του τερματοφύλακα του Κεραυνού που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας αλλά οι παίκτες του στο πρώτο ημίχρονο έχασαν κλασικές ευκαιρίες.

Ακόμη όμως και μετά το 0-1 ο Κεραυνός είχε την ευκαιρία για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά Ντεντέ και Τσιανός δεν τα κατάφεραν τις καθυστερήσεις.

Ο Κεραυνός έπεσε στην 5η θέση με 40 βαθμούς(13-1-5, 49-20 γκ.)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Αλεξανδρής, Μαλαματίνης (79′ Ντέντε), Αναγνωστόπουλος, Ζησόπουλος, Κυριάκος, Μπαρμπούδης, Μπάσο (46′ Χρας), Γκανέτσος (85′ Δασκαλάκης), Μυρτσιώτης (55′ Παληγεώργος), Τσιανός, Παλάι

ΥΜΗΤΤΟΣ: Στατέρας, Βούτας, Νικολαΐδης, Πουρνάρας, Λιακόπουλος, Κάκουρης (61′ Μπούκης), Μανούσος, Παπαζαφείρης, Πανάκης, Πετρόπουλος (72′ Ταλαμαγκάς), Καινούργιος (57′ Παπαζαφείρης)(85′ Βασιλείου).

 

ΑΕ ΙΛΙΟΥ: ΧΑΛΑΡΗ ΝΙΚΗ, 2-1 ΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ

Σε μια ακόμη νίκη έφτασε η ΑΕ Ιλίου, που επικράτησε χαλαρά με 2-1 του Θεμιστοκλή.

Στο 17′ ο Κορωνιός έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, ενώ στο 56′ ο Καραχάλιος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Ραυτόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 57’.

Η ΑΕ Ιλίου παραμένει στην 6η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς (10-2-7, 48-28 γκ.), ενώ ο Θεμιστοκλής βρίσκεται στην 15η θέση με 10 βαθμούς (3-1-15, 25-54 γκ.)

ΑΕ ΙΛΙΟΥ: Τζέκος, Κορωνιός Ι., Φύκηρης, Μαυροειδής, Κορωνιός Η., Καραντώνης (88′ Γιαννικάκης), Δημοθεόδωρος, Καραχάλιος, Λιλάι, Γιαννόπουλος, Μαλλής

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: Στυλιανόπουλος, Φραγκιδάκης, Ρούσσης, Αχτίπης (75′ Ανδρεαδάκης), Αλεξανδρής, Βίλα, Λιαμπότης, Παπαδόπουλος, Μπιρλής, Ραυτόπουλος, Τζαρέλας