Home Δυτική αθήνα ΧΑΪΔΑΡΙ: ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΜΕ ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
ΧΑΪΔΑΡΙ: ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΜΕ ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

ΧΑΪΔΑΡΙ: ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΜΕ ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

0
0

Αστυνομικός της ΔΙΑΣ προσέφερε τις πρώτες βοήθειες σε κοριτσάκι που υπέστη επιληπτικό σοκ  το απόγευμα της 9/3 στο Χαϊδαρι.

 

 

Από επιληπτικό σοκ κατέρρευσε ένα 12χρονο κοριτσάκι το απόγευμα της 9/3 στο Χαϊδάρι, με τον αστυνομικό της ΔΙΑΣ που επιλήφθηκε του συμβάντος να παρέχει τις πρώτες βοήθειες και να παραμένει μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

 

Τις ώρες που η ΕΛΑΣ αμφισβητείται για το κοινωνικό της προφίλ,  άνδρες της αποτελούν παραδείγματα ανθρωπιάς, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι όλοι το ίδιο.

Ένας από αυτούς και ο αστυνομικός που κλήθηκε να μεταβεί στο σημείο, όπου βρισκόταν το μικρό κορίτσι που είχε υποστεί επιληπτική κρίση. Το κοριτσάκι μόλις 12 ετών, με έντονους σπασμούς βρισκόταν πεσμένο δρόμο. Δίπλα του γονατιστός,  ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, και μία διασώστρια προσπαθούσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες  για να καταφέρει το παιδί το επεισόδιο.   Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Παίδων, με τα περιπολικά και τη ΔΙΑΣ να ανοίγουν με σειρήνες το δρόμο. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες περίμεναν υπομονετικά στα επείγοντα μέχρι που την είδαν να τους χαμογελάει και να τους ευχαριστεί μαζί με τη μητέρα τους για την πολύτιμη βοήθεια τους.