Home Σπορ ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: ΝΕΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, 1-1 ΜΕ ΤΥΜΠΑΚΙ
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: ΝΕΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, 1-1 ΜΕ ΤΥΜΠΑΚΙ

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: ΝΕΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, 1-1 ΜΕ ΤΥΜΠΑΚΙ

0
0

Τον τρίτο του βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε ο Άγιος Ιερόθεος, που ήρθε ισόπαλος 1-1 με το Τυμπάκι, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.  

 

 

Τον τρίτο του βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε ο Αγιος Ιερόθεος, που ήρθε ισόπαλος στην έδρα του με το Τυμπάκι με 1-1. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Περιστεριώτες έχουν πάρει τους δύο από τους τρεις βαθμούς τους με τον ίδιο αντίπαλο!

Στο 4′ ο Λούσι έκανε το 0-1 για το Τυμπάκι, το οποίο στο 9′ κέρδισε πέναλτι.Ομως ο Βακράκος που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Μαρκή που απέκρουσε. Στο 17′ το Τυμπάκι είχε δοκάρι με τον Γκελοσάνι,και στο 24′ κόντρα στη ροή του αγώνα ο Κωτσερίδης με απευθείας φάουλ έκανε το 1-1. στο 40′ ο Γκελοσάνι και πάλι σημάδεψε το δοκάρι, με το 1-1 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, εκτός από τις αριθμητικές ισορροπίες. Στο 77′ αποβλήθηκε ο Γκελοσάνι για το Τυμπάκι με 2η κίτρινη, στο 86′ ο Μονεμβασίτης για τον Αγιο Ιερόθεο με 2η κίτρινη επίσης, και στο 90+4′ ο Κουρουθιανάκης για το Τυμπάκι με τον ίδιο τρόπο.

 

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Φώτης Βολονάκης): Μαρκής, Μπακουλάτι, Ευθυμιάδης (80′ Κογιός), Κωτσερίδης, Μονεμβασίτης, Γκόντα, Μουστάκης, Πρίφτη, Τσαμπουράκης (46′ Μπιλικαΐδης), Φιλίππου (46′ Μπουλούγαρης), Χολέβας (75′ Κέντρικ).

 

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Νίκος Κουρουθιανάκης): Δημαράκης, Λούσι, Δουλγεράκης (25′ λ.τρ. Γιαννικάκης), Καμνέλιους, Κουρουθιανάκης, Αριστεινίδης, Μεϊρέλες, Παραθύρας (60′ Ούγκο), Παπανδρέου, Γκελοσάνι, Βακράκος.