Home Σπορ ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΗΤΤΗΘΗΚΕ -12 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ
ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΗΤΤΗΘΗΚΕ -12 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΗΤΤΗΘΗΚΕ -12 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

0
0

Ο Άρης Πετρούπολης ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Άγιο Νικόλαο με 1-2 στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και βρέθηκε πιο κοντά πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού.

 

 

Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση ο Άρης Πετρούπολης ηττήθηκε στην Κρήτη από τον Άγιο Νικόλαο με 1-2 και παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Λουκά Καραδήμου προσπάθησε να αντιδράσει στο τέλος και θα μπορούσε να ισοφαρίζει αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να μείνει στους 28 βαθμούς και να υποχωρήσει στην 7η θέση, δύο βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

 

Το σκορ άνοιξε στο 35′, όταν ο Μελισσόπουλος με μακρινό σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε, έκανε το 1-0. Στο 55′ ο Μηνάς με σουτ έκανε το 2-0, με τον Νάτση στο 87′ να διαμορφώνει το τελικό 2-1. Στο 89′ ο Άρης άγγιξε την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Γεραγωτέλη σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο Άρης ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντάφλα στο 90′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

ΑΟΑΝ (Ανδρουλάκης): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Τσανάι, Πιθαρούλης, Πλουσής, Φουκαράκης, Κίτος, Αλεξάκης (58′ Ζέλιος), Μηνάς (90′ Γωνιωτάκης), Νοκάι (82′ Λίτσκας), Μελισσόπουλος.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Καραδήμος): Καραστέργιος, Μανδαμαδιώτης (65′ Γούλας), Λεβέντης (46′ Γεραγωτέλης), Τσατσαρής, Κρητικός, Τσερκώνης, Αντωνακόπουλος, Ντάφλας, Γκούφας, Νάτσης, Αργυρίου (58′ Σαμαράς).