Home Σπορ ΧΑΪΔΑΡΙ: ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ 2-1 ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
ΧΑΪΔΑΡΙ: ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ 2-1 ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΧΑΪΔΑΡΙ: ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ 2-1 ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

0
0

Την 13η νίκη του πέτυχε το Χαϊδάρι με 2-1 εκτός έδρας επί της Νέας Ιωνίας και μία μόλις στροφή πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος βρίσκεται στην κορυφή μεζί με τον Μικρασιατικό.   

 

 

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ το Χαϊδάρι επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας επί της Νέας Ιωνίας και παρέμεινε στην κορυφή μαζί με τον Μικρασιατικό. Οι δύο ομάδες έχουν από 44 βαθμούς και ουσιαστικά ετοιμάζονται για το μεταξύ τους μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Η Νέα Ιωνία με 22 βαθμούς είναι στην 8η θέση και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της.

 

Στο 45′ ο Παπανδρέου έκανε το 1-0, με τον Μάκρα στο 60′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 72′ ο Γκρέμπι.

 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Λευκόπουλος (52′ λ.τρ. Λουράκης), Χρονόπουλος, Καραμάνος (52′ Μουρατάι), Τσαΐνης, Πετράς, Κούντου, Χαραλαμπόπουλος (60′ Ανετσιτέι), Μακρής, Παπανδρέου (80′ Δημητρόπουλος), Αντωνόπουλος, Τζαμάι.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Καλαματιανός, Καμπεράι (85′ Ζαχαρίου), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής, Τσιούλος, Γιαννακόπουλος (85′ Βλαχόπουλος), Κατσάρας (51′ Μάκρας), Παληγεώργος, Αποστολόπουλος, Γκρέμπι (85′ Αντωνόπουλος).