Home Άγ. Ανάργυροι - Kαματερό Αγ. Ανάργυροι: Ο Δήμος τίμησε τους εισαχθέντες στα ΑΕΙ του 2020 και 2021
Αγ. Ανάργυροι: Ο Δήμος τίμησε τους εισαχθέντες στα ΑΕΙ του 2020 και 2021

Αγ. Ανάργυροι: Ο Δήμος τίμησε τους εισαχθέντες στα ΑΕΙ του 2020 και 2021

0
0

Τους επιτυχόντες μαθητές στις πανελλαδικές του 2020 και του 2021 τίμησε ο Δήμος Αγίων Αναργύρων απονέμοντας τους τιμητικούς επαίνους και βραβεία.

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία πήρε ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Σταύρος Τσίρμπας με την βράβευση των επιτυχόντων μαθητών των πανελλαδικών εξετάσεων του 2020 και του 2021. Μία δράση με παρακαταθήκη για την ιστορία της πόλης  που αποδεικνύει εμπράκτως ότι ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού αναγνωρίζει τις προσπάθειες και τους θυσίες των 400 και πλέον μαθητών της πόλης που κατόρθωσαν να εισαχθούν στα ΑΕΙ.

Ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας απένειμε τιμητικούς επαίνους και βραβεία στους μαθητές του 2020 και του 2021 που κατόρθωσαν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τους συνεχάρη για την επιτυχία τους. Ευχήθηκε ακόμα καλή τύχη στα επόμενα τους βήματα και καλή σταδιοδρομία.

Η συμμετοχή ήταν πρωτοφανής στη βράβευση όλων των επιτυχόντων μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που συνολικά ξεπερνούσαν τα 400 άτομα από όλα τα Λύκεια των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού.

 Το κέφι και ο χορός περίσσεψαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του δημάρχου. Το χιούμορ και οι ατάκες του stand up κωμικού και ραδιοφωνικού παραγωγού Αλέξανδρου Τσουβέλα, έδωσαν άλλο τόνο στην εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος τίμησε τους μαθητές για την επιτυχία τους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήθελα εδώ και καιρό να βρεθώ κοντά σας, να σας γνωρίσω από κοντά και να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας. Αλλά η πανδημία του κορονοϊού δεν μας το επέτρεψε.

Είστε μια δυνατή, μία πολύ όμορφη γενιά. Εμείς, σας καμαρώνουμε ήδη. Αν κάτι ζητάμε από εσάς, είναι να μας ξεπεράσετε. Αυτή θα είναι και η δική μας δικαίωση. Να μας ξεπεράσετε και να κάνετε αυτόν τον κόσμο καλύτερο από ό,τι τον βρήκατε».