Home Δυτική αθήνα ΑΙΓΑΛΕΩ: ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΠΟ ΜΕΣΗΛΙΚΑ ΑΝΔΡΑ!
ΑΙΓΑΛΕΩ: ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΠΟ ΜΕΣΗΛΙΚΑ ΑΝΔΡΑ!

ΑΙΓΑΛΕΩ: ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΠΟ ΜΕΣΗΛΙΚΑ ΑΝΔΡΑ!

0
0

Ανήλικο κορίτσι καταγγέλλει σε ανάρτησή του στο facebook, την προσέγγιση του από μεσήλικα άνδρα δήθεν για να της προσφέρει δουλειά.

 

 

Ανησυχία προκαλεί καταγγελία ανήλικου κοριτσιού σε ομάδα του Αιγάλεω στο facebook  για… πρόταση που δέχθηκε από μεσήλικα άνδρα, να τον ακολουθήσει δήθεν για να τους προσφέρει εργασία…

 

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση στο facebook δίνεται και μία περιγραφή του άνδρα, ηλικία περίπου 50 χρονών, με γκρίζα μαλλιά, γύρω στο 1,75 ύψος και εύσωμος.
Η νεαρή αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος άνδρας την πλησίασε και με πρόσχημα να την ρωτήσει που βρίσκεται το ΤΕΙ Αθήνας ( νυν ΠΑ.Δ.Α.), της πρότεινε να τον ακολουθήσει με τη δικαιολογία ότι θα τη βάλει σε δουλειά σε μια εταιρεία που λέγεται καλτσομάνια.

Παρόλο που το νεαρό κορίτσι του επισήμανε πως είναι ανήλικη, ο ίδιος επέμεινε να του δώσει το λογαριασμό της στο facebook για να μιλήσουν…

Το αξιοπερίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι σε σχόλια που γίνονται στην συγκεκριμένη ανάρτηση κάνουν λόγο για ανάλογα περιστατικά από άνδρα με τα ίδια χαρακτηριστικά που χρονολογούνται ακόμη και πριν τρία έτη, σε διάφορα σημεία της πόλης, όπως στην Δημαρχείου και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο.