Home Σπορ ΑΙΓΑΛΕΩ: ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟ, 2-0 ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΑΙΓΑΛΕΩ: ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟ, 2-0 ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

ΑΙΓΑΛΕΩ: ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟ, 2-0 ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

0
0

Με νίκη έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Super League 2 το Αιγάλεω που επικράτησε με 2-0 της Προοδευτικής στο Κερατσίνι.

 

 

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση το Αιγάλεω πέρασε με νίκη από το γήπεδο του Κερατσινίου με 2-0 και σκόρερ τον Ανδρέα Βλαχομήτρο πανηγυρίζοντας έτσι την 4η φετινή του νίκη.

 

Οι παίκτες του Θωμά Γράφα μπήκαν αποφασισμένοι στην αναμέτρηση και επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους, σκοράροντας μόλις στο 4ο λεπτό με πλασέ του Βλαχομήτρου μετά από πάσα του Τσιλιγκίρη.

Πριν προλάβει να αντιδράσει η Προοδευτική, ο Βλαχομήτρος σκόραρε για δεύτερη φορά στο 23′.

Στην δεύτερο ημίχρονο το Αιγάλεω διαχειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ματς, ενώ έφθασε κοντά και σε τρίτο γκολ χάνοντας ευκαιρίες με τους Τσιλιγκίρη και Κωστανάσιο.

Η Προοδευτική από την άλλη πλευρά δεν κατάφερε να απειλήσει καθόλου την εστία του Δημήτρη Σκαφίδα.

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Αστράς, Καρρίκι, Νικόλης (41′ Ντασιώτης), Πότσι, Μεγαρίτης (77′ Αγγελόπουλος), Παυλίδης, Conceicao, Καπνίδης, Ευθυμίου (54′ λ.τρ. Πίσσας), Φαζός, Mandic (46′ λ. τρ. Γιανννιτσάνης).

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σκαφίδας, Σκεντεραι (87′ Νικολακόπουλος), Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Τσίτσαρης, Μπαστιάνος (65′ Κωστανάσιος), Σταματάκης (65′ Πολυχρόνης), Κολλάς, Τσιλιγκίρης (87′ Καμαρά), Βλαχομήτρος (73′ Δημούτσος).