Home Σπορ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΑ PLAY OUT, 2-0 ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΑ PLAY OUT, 2-0 ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΑ PLAY OUT, 2-0 ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ

0
0

Με το δεξί μπήκε στα play out ο Ατρόμητος που επικράτησε εντός έδρας του Ιωνικού με 2-0, με γκολ των Καμαρά και Έρλινγκμαρκ.

 

 

Σημαντικό τρίποντο πήρε ο Ατρόμητος Αθηνών, που νίκησε τον Ιωνικό με 2-0 και ξεκίνησε με το δεξί τα play out. Έτσι, με 32 βαθμούς βρίσκεται στην πρώτη θέση. 

 

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 19′ όταν μετά από ωραίο συνδυασμό Αγκιμπού Καμαρά, Κλωναρίδη και Τζαβίδα, ο Αγκιμπού με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. ΟΙ γηπεδούχοι κυριάρχησαν στη συνέχεια αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο 2ο μέρος ο Ιωνικός αντέδρασε και κυνήγησε την ισοφάριση, με τον Σεμπά στο 65′ να σημαδεύει το δοκάρι. Τελικά ο νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε τους Νικαιώτες, με τον Ερλινγκμαρκ με κεφαλιά στο 90′ να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομάτης, Γκονζάλες (67′ Φριντγιόνσον), Καμαρά (80′ Κούεν), Έρλινγκμαρκ, Κλωναρίδης (46′ Ροτάριου), Τζαβίδας (58′ Κιάρτανσον), Ρομπάιγ (80′ Τζοβάρας).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Σόουζα, Βαλεριάνος, Μύγας, Ρομάο, Λοβέρα (55′ Μασάς), Σάκιτς, Φαντιγκά (73′ Μάνος), Κάνιας, Σεμπά (81′ Καμπράλ), Μάντζης.