Home Δυτική αθήνα ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΑ BEST CITY AWARDS.
ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΑ BEST CITY AWARDS.

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΑ BEST CITY AWARDS.

0
0

Ο δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού πρωταγωνιστεί στα Best City Awards με 2 τιμητικές διακρίσεις. Χρυσό βραβείο για τη Διαχείριση και τη Μεταφορά Στερεών Αποβλήτων. Χάλκινο βραβείο για τον πυλώνα Βοήθεια στο Σπίτι και την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων συμπολιτών.

 

 

Ο δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού βραβεύεται για πρώτη φορά με δύο τιμητικές διακρίσεις στα Best City Awards. 

 

Με το χρυσό βραβείο στον πυλώνα της διαχείρισης των αποβλήτων, όπου διακρίθηκε για την καινοτομία στον τρόπο που χειρίζεται τα απορρίμματα, μειώνοντας το υπόλειμμα της ανακύκλωσης των απορριμμάτων που θάβεται και το περιβαλλοντικό αποτύπωμά του. Επίσης απέσπασε το χάλκινο βραβείο στην Κοινωνική Πολιτική για τη διαχείριση της πανδημίας με την άμεση στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

 

 

Ο δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας κατά την παραλαβή των βραβείων δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να αναγνωρίζεται ο δήμος μας με 2 σημαντικά βραβεία. Οι προσπάθειές μας τόσο στον τομέα της αποκομιδής και της ανακύκλωσης, όπου έχουμε εφαρμόσει καινοτόμες λύσεις για την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του δήμου όσο και στην κοινωνική πολιτική, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την πανδημία. Είμαι περήφανος γιατί μέσα σε μόλις 1.5 χρόνο καταφέραμε να πρωταγωνιστούμε με διακρίσεις σε δύο τομείς που επενδύσαμε από την πρώτη στιγμή. Διακρίσεις που κερδίσαμε μέσα από σκληρή δουλειά, επιμονή, έμπνευση και αντισυμβατική σκέψη. Όχι μόνο δική μας ως διοίκηση, αλλά και ολόκληρου του Οργανισμού του Δήμου, που με μεγάλα βήματα προς τα εμπρός αγκαλιάζει το μέλλον».