Home Σπορ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗ, 2-1 ΤΟΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ
ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗ, 2-1 ΤΟΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗ, 2-1 ΤΟΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ

0
0

Το Χαϊδάρι από 0-1 επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας του Μικρασιατικού στο ντέρμπι του Α’ ομίλου και τον γκρέμισε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην οποία ανέβηκε αυτό.

 

 

Δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα και ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ το Χαϊδάρι πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Μικρασιατικού Εθνικού Αστέρα και έβαλε κυριολεκτικά φωτιά στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου.

Το ματς έγινε σε κακό αγωνιστικό χώρο, παρουσία πολλών φιλάθλων και των δύο ομάδων, χωρίς κανένα παρατράγουδο.

Έφτασε έτσι τους 32 βαθμούς, και πέρασε στην πρώτη θέση αφήνοντας τους γηπεδούχους στη 2η θέση με 31 βαθμούς, υποχρεώνοντας τους στην πρώτη τους ήττα.

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 67′ όταν ο Σαπαλίδης έκανε ατομική ενέργεια και γύρισε τη μπάλα, οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Ραχήμ με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε άμεσα, αφού στο 70′ ο Παληγεώργος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στον Μαραγκουδάκη και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-1. Στο 86′ το Χαϊδάρι έφτασε στη μεγάλη ανατροπή όταν ο Καλογερόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Μπιταξής με κεφαλιά μέσα σε αποθέωση έγραψε το τελικό 1-2.

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τους Παπαπέτρου, Φωτόπουλο, Κολιάκο.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μιχελής, Σμυρνάκης, Π. Κουτσογκίλας, Ε. Κουτσογκίλας, Μαραγκουδάκης, Κωνσταντινίδης, Ζέλο (54′  Ψαραδέλης), Τζέλη (85′ Κακός), Σαπαλίδης, Ραχήμ, Βουγιουκλίδης (85′ Βουτυράς).

 

ΧΑΪΔΑΡΙ: Καλαματιανός, Τζανιδάκης (73′ Βλαχόπουλος), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής, Τσιούλος, Γιαννακόπουλος (78′ Καμπεράι), Αντωνόπουλος (73′ Κατσάρας), Παληγεώργος, Αποστολόπουλος, Γκρέμπι (90+1′ Ζαχαρίου).