Home Σπορ ΑΟ ΙΛΙΟΥ: ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ, 4-0 ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΑΟ ΙΛΙΟΥ: ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ, 4-0 ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ, 4-0 ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

0
0

Με εκτός έδρας νίκη 4-0 επί του Ηρακλή Περιστερίου ο ΑΟ Ιλίου, μένει μέσα στο κυνήγι της ανόδου πέντε βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Αθηναΐδα.  

 

 

Παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο ειδικά στο 2ο ημίχρονο ο ΑΟ Ιλίου επικράτησε εκτός έδρας με το εμφατικό 4-0 επί του Ηρακλή Περιστερίου και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της ανόδου.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 31 βαθμούς και βρίσκονται στην 4η θέση, ενώ ο Ηρακλής έμεινε στους 25 βαθμούς και είναι 5ος μαζί με τον Αττικό.

Η ομάδα του Ανδρέα Νάστου είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 7′ όταν ο Φούρλας σούταρε, με τον Νότη να αποκρούει δύσκολα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 16′ όταν ο Αδαμόπουλος εξουδετέρωσε το σουτ του Κρεμμύδα, ενώ Νότη και πάλι έδιωξε το σουτ του Παπαδημητρίου στο 19′. Ο Ηρακλής είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 29, αλλά το σουτ του Λιαγκόζη σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 47′ όταν από γύρισμα του Γιώτη ο Κορωνιός με δυνατό γωνιακό σουτ έκανε το 0-1. Από εκεί και μετά ο ΑΟ Ιλίου κυριάρχησε απόλυτα στο γήπεδο, και κάθε επίθεση του “μύριζε” γκολ. Στο 57′ ο Φούρλας από κοντά δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά στη συνέχεια πήρε το αίμα του πίσω εις διπλού, αφού αρχικά στο 67′ ολοκλήρωσε μια καταπληκτική ομαδική ενέργεια και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-2, ενώ στο 74′ με ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 78′ ο Γιώτης με έξοχη ατομική ενέργεια και άψογο πλασέ.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Νότη, Δρουγουνάκης (73′ Πάνος), Μπακάλης (46′ Νίτας), Σάσσαλος Ε. (60′ Χρυσοχόος), Μήτρος Ν., Λιαγκόζης (60′ Ζαρκαλής), Ελεύθερος, Μήτρος Π., Κρεμμύδας, Σάσσαλος Α. (73′ Βαρδαραμάτος), Πουρίκη.

 

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης, Ασφής, Ζήκος, Γιώτης, Παπαδημητρίου (61′ Μάλλιος), Φούρλας, Λερούτσος (80′ Μπάμη), Κορωνιός (75′ Καλογήρου).