Home Σπορ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

0
0

 

Σπουδαία διπλά πήραν Αιγάλεω και Άρης Πετρούπολης, ενώ ο Ατρόμητος επέστρεψε με ένα βαθμό από τα Γιάννενα. Ισόπαλο έληξε και το ντέρμπι μεταξύ Αγίας Ελεούσας και Αγίων Αναργύρων.

 

 

 

Η εντυπωσιακή νίκη του Αιγάλεω με 3-1 εκτός έδρας επί του ΠΑΟ Ρουφ για την Super League 2, ο παλικαρίσιος βαθμός του Ατρόμητου μετά το 1-1 στα Γιάννενα, η άνετη επικράτηση του Άρη Πετρούπολης στο Μοσχάτο με 2-0 και η επιστροφή του ΑΟ Ιλίου στις νίκες για την Β’ ΕΠΣΑ ήταν οι αγώνες για τις ομάδες της Δυτικής Αθήνας.

Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε…

 

SUPER LEAGUE (20η αγωνιστική)

Με ήρωα τον γκολκίπερ Γιαννιώτη ο Ατρόμητος πήρε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εφτασε έτσι τους 25 βαθμούς, παραμένει 7ος και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα μείωσε τη διαφορά από την εξάδα.

 

SUPER LEAGUE 2 (13η αγωνιστική)

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε το Αιγάλεω, που νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΟ Ρουφ με 3-1. Εφτασε έτσι τους 15 βαθμούς, βρίσκεται στην 9η θέση και ξέφυγε 5 βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού.

 

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (11η αγωνιστική)

Πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Αρης Πετρούπολης, που επικράτησε με 2-0 επί του Μοσχάτου. Εφτασε έτσι τους 18 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση μαζί με τον Γιούχτα.

Αντίθετα ο Αγιος Ιερόθεος υπέστη μια ακόμη ήττα εντός έδρας με 2-0 από τον Γιούχτα, και με δύο βαθμούς παραμένει στην τελευταία θέση.

 

Α’ ΕΠΣΑ (14η αγωνιστική)

ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ισόπαλο με 0-0 εκτός έδρας με αντίπαλο τη Διάνα Ηλιούπολης έμεινε το Χαϊδάρι. Εφτασε έτσι τους 26 βαθμούς και υποχώρησε στην 2η θέση.

Αν και προηγήθηκε με 2-0, ο Ολυμπιακός Λιοσίων ήρθε ισόπαλος 2-2 στο γήπεδο του με τον ΓΣ Καισαριανής. Με 19 βαθμούς είναι στην 5η θέση μαζί με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Ο Ηφαιστος Περιστερίου είχε ρεπό, και με 13 βαθμούς είναι στην 8η θέση μαζί με τον ΓΣ Καισαριανής.

 

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι μεταξύ της Αγίας Ελεούσας και των Αγίων Αναργύρων. Οι γηπεδούχοι έχασαν έτσι την ευλαιρία να βρεθούν στην πρώτη θέση, και με 25 βαθμούς είναι στη 2η θέση μαζί με το Χαλάνδρι. Οι φιλοξενούμενοι με 22 βαθμούς είναι στην 5η θέση μαζί με τον Αγιο Θωμά.

Ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις η Ανθούπολη ήρθε ισόπαλη 1-1 στο γήπεδο της με το Παλαιό Φάληρο. Εφτασε έτσι τους 6 βαθμούς και είναι στην 10η θέση.

Την ήττα με 3-0 εκτός έδρας από την Θύελλα Αγίου Δημητρίου γνώρισε η Αμιλλα Περιστερίου, και με 3 βαθμούς είναι στην11η και τελευταία θέση.

 

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στο 0-0 μέσα στο γήπεδο του με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης έμεινε ο ΑΟ Περιστερίου. Ετσι, με 20 βαθμούς είναι στην 4η θέση.

Την απογοητευτική πορεία της συνέχισε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, που έχασε μέσα στην έδρα της από τον Αθηναϊκό με 2-0 και παραμένει στην τελευταία θέση χωρίς νίκη με 3 βαθμούς.

 

Β’ ΕΠΣΑ (14η αγωνιστική)

 

ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Την επιστροφή του στις νίκες πανηγύρισε ο ΑΟ Ιλίου, που έστω και δύσκολα νίκησε εκτός έδρας την ΑΕ Μεταμόρφωσης με 2-1. Εφτασε έτσι τους 28 βαθμούς και είανι στην 3η θέση μαζί με την Δόξα Βύρωνος.

Στο 0-0 έμειναν Ιεράπολη και Ηρακλής Περιστερίου. Ετσι ο Ηρακλής με 22 βαθμούς είναι 6ος μαζί με τον Αττικό, ενώ η Ιεράπολη με 18 βαθμούς είναι 9η.

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Ιπποκράτη πήρε ο Ορφέας Αιγάλεω. Εφτασε έτσι τους 20 βαθμούς και είναι 8ος, ενώ ο Ιπποκράτης υποχώρησε στην 10η θέση με 17 βαθμούς.

Ακόμη μια βαριά ήττα, την 14η σε ισάριθμα ματς, για την Θύελλα Περιστερίου, που έχασε μέσα στην έδρα της με 5-0 από την Κοψαχείλα.

 

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Την ήττα εκτός έδρας από τον πρωτοπόρο Κένταυρο Βριλησσίων με 2-1 γνώρισε ο Φοίνικας Περιστερίου. Εμεινε έτσι στους 30 βαθμούς και στην 2η θέση, είδε όμως τους Λύκους Χαϊδαρίου να επικρατούν επί των Πετραλώνων με 3-1 και να πλησιάζουν στους δύο βαθμούς.

Ακόμη μια εντός έδρας απώλεια για την Κηπούπολη, που υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Λαύρα Αργυρούπολης. Με 20 βαθμούς παραμένει στην 4η θέση.

 

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Ατλαντα Κυψέλης πέτυχε το Καματερό, και έφτασε τους 20 βαθμούς. Είναι πλέον στην 5η θέση μαζί με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

Τεράστιο διπλό με 1-0 επί του ΠΟΨ πέτυχε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, και με 15 βαθμούς είναι στην 8η θέση μαζί με τον Κολωνό.

Ακόμη μια ήττα στην έδρα του γνώρισε ο Ιάσωνας, που έχασε με 2-0 από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Εμεινε έτσι στους 9 βαθμούς και στην 11η θέση.

 

Γ’ ΕΠΣΑ (11η αγωνιστική)

ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ακλόνητη στην κορυφή παραμένει η Χρυσούπολη, που επικράτησε με 1-0 επί της Νεας Σμύρνης και παραμένει αήττητη.

Σε περίπατο μετέτρεψε το τοπικό ντέρμπι με τον Ζέφυρο ο Διαγόρας Αιγάλεω, που επικράτησε με 4-0. Εφτασε έτσι τους 22 βαθμούς και ανέβηκε στην 2η θέση, ενώ παράλληλα προσπέρασε τον Ζέφυρο που έμεινε στους 20 και είναι πλέον τρίτος.

Η Ειρήνη Πετρούπολης ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Φοίνικα Καλλιθέας με 2-1 και με 7 βαθμούς είναι στην 9η θέση.

 

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Πετρούπολης, που με γκολ στις καθυστερήσεις νίκησε τον Αστέρα Χαϊδαρίου με 2-1. Ανέβηκε στη 2η θέση με 21 βαθμούς, Ο Αστέρας με 15 βαθμούς είναι 6ος.

Την 10η ήττα τους σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισαν τα Πράσινα Πουλιά, με 2-0 μέσα στην έδρα τους από τον Κρόνο Αθηνών, και φυσικά είναι στην τελευταία θέση.

 

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εκπληκτική νίκη πήρε ο Θεμιστοκλής, που συνέτριψε με 8-1 τον πρωτοπόρο ΑΟΝΑ. Με 20 βαθμούς είναι στην 3η θέση.

Ο Κεραυνός Πετρούπολης είχε ρεπό, και με 14 βαθμούς είναι 4ος μαζί με τον Προμηθέα.

Το Δάσος Χαϊδαρίου έχασε μέσα στην έδρα του από τον Πλάτωνα με 3-2 και με 4 βαθμούς είναι στην 10η θέση.

 

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ισόπαλος με 2-2 εκτός έδρας με την Νίκη Γαλατσίου, και με 17 βαθμούς είναι 4ος μαζί με το Κουκάκι.

Την ήττα από τον Υμηττό με 2-0 εκτός έδρας γνώρισε η ΑΕ Περιστερίου, και με 14 βαθμούς είανι 6η.

Βαριά ήττα με 6-0 εκτός έδρας από την Δόξα Γκύζη γνώρισε η ΑΕ Ιλίου, και με 7 βαθμούς είναι 10η.