Home Σπορ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, 2-1 ΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ
ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, 2-1 ΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, 2-1 ΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ

0
0

Το Χαϊδάρι έκανε την ανατροπή και επικράτησε εντός έδρας με 2-1 του Ηφαίστου για την 17η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

 

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση του στο 2ο μέρος το Χαϊδάρι ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και επικράτησε με 2-1 επί του Ηφαίστου Περιστερίου παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Έφτασε έτσι τους 35 βαθμούς, ενώ ο Ήφαιστος παρά την μεγάλη προσπάθεια του δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς, και έμεινε στους 19 βαθμούς.

Στο 15′ ο Λιούκας έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 0-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν το ματς, και με τον Παληγεώργο στο 50′ ισοφάρισαν σε 1-1. Ο Γκρέμπι στο 88′ έγραψε το τελικό 2-1 μέσα σε αποθέωση…

 

ΧΑΪΔΑΡΙ: Καλαματιανός, Τζανιδάκης (65′ Κατσάρας), Καλογερόπουλος (85΄Μάκρας), Μπιταξής, Ζίζηλας, Τσιούλος, Γιαννακόπουλος (75′ Ζαχαρίου), Καμπεράι (65′ Βλαχόπουλος), Παληγεώργος, Αποστολόπουλος, Γκρέμπι.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καραγκούνης, Πλατέλλας, Σταύρου, Αγοραστός, Καρδάμης, Λιούκας, Χίος (60′ Γκολφινόπουλος), Γονης (75′ Κρεμίτσας), Ζερβας, Λάγγας (75′ Κούστας), Ζελέκου (46′ Κοτούλιας).