Home Σπορ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ 1-1 ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ 1-1 ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ 1-1 ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

0
0

Ο Γιαννιώτης απέκρουσε πέναλτι του Νίνη στο 92’ και ο Ατρόμητος «τσίμπησε» το βαθμό στα Γιάννενα, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ στο ματς με τον ΠΑΣ.

 

 

Με την απόκρουση του Ανδρέα Γιαννιώτη στο πέναλτι του Νίνη στο 92′ ο Ατρόμητος έφυγε με την ισοπαλία (1-1) από τα Γιάννενα σε ένα καταπληκτικό ματς με πολλές ευκαιρίες και των δύο ομάδων κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες με τον ΠΑΣ να φτάνει τους 19 βαθμούς και τον Ατρόμητο στους 25 βαθμούς.

 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα και κατάφερε στο 5′ να σκοράρει με τον Σόρια το οποίο  όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο ΠΑΣ συνέχιζε να πιέζει τον Ατρόμητο και αυτή απέδωσε καρπούς στο 32′, όταν σε σέντρα του Πήλιου ο Μπάλαν από κοντά άνοιξε το σκορ, αφού πρώτα ο Παμλίδης με κεφαλιά, υποχρέωσε τον Χατζηισαΐας να απομακρύνει προσωρινά.

Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα πολύ καλύτερο κυρίως στο τελευταίο τέταρτο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν συνεχώς φάσεις για γκολ. Στο 77′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1, με εξαιρετική σέντρα του Αθανασίου και σουτ του Τζοβάρα.

Στη συνέχεια αν και οι δύο ομάδες δημιούργησαν επικίνδυνες φάσεις Τσιντώτας και Γιαννιώτης δεν επέτρεψαν στους αντίπαλους επιθετικούς να σκοράρουν. Στο ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τζήμα από τον Χατζηισαΐα, αλλά ο Γιαννιώτης με μεγάλη επέμβαση νίκησε τον Νίνη, κρατώντας το 1-1. Με μια μεγάλη επέμβαση, αυτή την φορά του Τσιντώτα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στου Ζωσιμάδες, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να νικάει τον Οικονομίδη και το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Tσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Καραχάλιος, Ριένστρα (83′ Νίνης), Τζίνο (63′ Λιάσος), Μορέιρα, Παμλίδης (72′ Τζίμας), Μπάλαν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ν. Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (58′ Οικονομίδης), Φριντζόνσον (58′ Κούεν), Ροτάριου (66′ Τζοβάρας), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (58′ Τζαβίδας).