Home Σπορ ΣΤΟ 1-1 ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΓΙΑ ΕΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
ΣΤΟ 1-1 ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΓΙΑ ΕΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

ΣΤΟ 1-1 ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΓΙΑ ΕΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

0
0

Σε ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, Αγιοι Ανάργυροι και Αγία Ελεούσα ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

 

 

Τη μεγάλη ευκαιρία να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας έχασε η Αγία Ελεούσα που αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της με σκορ 1-1 κόντρα στους Αγίους Αναργύρους. Με 25 βαθμούς είναι στη 2η θέση μαζί με το Χαλάνδρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 22 βαθμούς είναι στην 5η θέση μαζί με τον Άγιο Θωμά.

 

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας πολλές φάσεις, με τον Χανιώτη να έχει πολύ καλές επεμβάσεις. Στο 24′ η Αγία Ελεούσα είχε δοκάρι με τον Γκουτίδη ενώ στο 50′ ο ίδιος παίχτης πήρε το αίμα του πίσω κάνοντας το 1-0. Η απάντηση ήρθε άμεσα, όταν στο 52′ ο Πετανάι με μακρινό σουτ έκανε το 1-1. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, έως το 87′ όταν έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Γενίδογαν με 2η κίτρινη κάρτα. Στο 89′ οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπίκος, με τον Χανιώτη να αποκρούει και να κρατάει τον πολύτιμο βαθμό για την ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 34’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Πατσατζόγλου από τον Βυζανιάρη, σε μία πολύ δύσκολη φάση για τον διαιτητή που έδωσε συνέχεια στη φάση.

 

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Σιφογιαννάκης, Μπάκας Α., Κρητικός, Κύβελος, Μπίκος, Κατσικογιάννης, Πατσατζόγλου (63′ Μαζμανίδης), Λαδένογλου (63′ Κέσκος), Καραδήμας, Γκουτίδης, Κοπανάς (72′ Γιαννόπουλος).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Παπουλίδης, Γενίδογαν, Γεωργαμλής, Κατσίβελας (54′ Χαραλάμπου), Αρβανιτάκης (78′ Λουκόπουλος), Δεσποτόπουλος (46′ Κωσταδήμας), Πετανάι (87′ Χριστοδούλου), Φωτόπουλος.