Home Σπορ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 65′, 0-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 65′, 0-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 65′, 0-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

0
0

Την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ γνώρισε ο Ατρόμητος, στο ματς που είχε αναβληθεί λόγω της γνωστής ιστορίας με τα δοκάρια. Έτσι, με 29 βαθμούς παρέμεινε στην 7η θέση, ενώ η ΑΕΚ πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ κυριάρχησε στο γήπεδο απέναντι σε έναν αναιμικό Ατρόμητο που αδυνατούσε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του, και δεχόταν συνεχώς επιθέσεις. Στο  21′ η ΑΕΚ άγγιξε το γκολ όταν το φάουλ του Σιντιμπέ σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών. Τελικά τα κατάφερε στο 31′ όταν ο Ελίασον εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Τσούμπερ που με δυνατό σουτ από κοντά έκανε το 0-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε στο ίδιο τέμπο, μέχρι το 65′. Εκεί με τις τρεις αλλαγές του Κόλμαν η μορφή του αγώνα άλλαξε, με τον Ατρόμητο να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του και να κυνηγάει την ισοφάριση, αλλά και την ΑΕΚ να κυνηγάει το δεύτερο γκολ, με αποτέλεσμα το ματς να πάρει άγρια ομορφιά.

Ο Ατρόμητος άγγιξε την ισοφάριση σε δύο φάσεις. Αρχικά στο 80′ όταν ο Φριντγιόνσον μπήκε από δεξιά, γύρισε στον Κλωναρίδη που σούταρε άουτ, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε στο 89′ όταν ο Κλωναρίδης έκανε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και σέντραρε, με τον Τζαβίδα να πλασάρει από κοντά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης (86′ Μαυρομμάτης), Γκονζάλες, Καμαρά, Κουέν (77′ Φριντγιόνσον), Ροτάριου (65′ Κλωναρίδης), Ρομπάιγ (65′ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (65′ Τζαβίδας)

 

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μουκουντί, Βίντα, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Ελίασον (76′ Φερνάντες), Γκατσίνοβιτς (86′ Φαν Βέερτ), Γιόνσον (76′ Πινέδα), Τσούμπερ (75′ Μάνταλος), Αραούχο