Home Σπορ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

0
0

Με δεύτερη νίκη με 2-1 επί της Αγίας Παρασκευής ο Άρης Πετρούπολης προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΑ όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Μικρασιατικού

 

 

Η πρόκριση ήταν δεδομένη για τον Άρη Πετρούπολης μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα, αλλά την σφράγισε με ιδανικό τρόπο αφού αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς επικράτησε εκτός έδρας επί της Αγίας Παρασκευής με 2-1 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό με συνολικό σκορ 6-1.

 

Μόλις στο 6′ ο Μούζος  έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο 71′ ο Σαμαράς έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1, ενώ στο 74′ ο Αντωνακόπουλος ολοκλήρωσε την ανατροπή και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ: Καρούσος, Μπότος, Πέτρου, Κοντοές, Ριτσωτάκης, Σταμούλης (68′ Κραψίτης), Καλογεράς (68′ Κασνέτση), Λαμπρίδης, Κουτσούμπας (56′ Κωτσάκης), Μπουτσικάρης (72′ Πολίτης), Μούζος (56′ Κατσέρης).

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ρουμπής, Κορώνης, Λεβέντης, Μενάι (16′ Τσατσαρής), Κρητικός, Γεραγωτέλης, Ζαΐμι (22′ Ρέτσος), Ντάφλας (64′ Γκούφας), Ανταλής (64′ Μανδαμαδιώτης), Νάτσης (64′ Αντωνακόπουλος), Σαμαράς.