Home Δυτική αθήνα Δ. ΧΑΙΔΑΡΪΟΥ: ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΗ  
Δ. ΧΑΙΔΑΡΪΟΥ: ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΗ  

Δ. ΧΑΙΔΑΡΪΟΥ: ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΗ  

0
0

Το 3ο πανελλήνιο βραβείο στον τομέα «Τεχνολογία Πληροφοριών και Διακυβέρνηση» των Best City Awards για το 2020 έλαβε ο δήμος Χαϊδαρίου.

 

 

Βραβείο για την ολοκληρωμένη λειτουργία υποδοχής και διαχείρισης των αιτημάτων και προτάσεων των κατοίκων μέσω του Γραφείου Δημότη. Της απονεμήθηκε το χάλκινο βραβείο στον τομέα «Τεχνολογία και Διακυβέρνηση».

 

Τα ετήσια βραβεία Best City Awards αξιολογούν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής και πρόεδρος της κριτικής επιτροπής για το 2020 ήταν ο Δημήτρης Παπαστεργίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων.

Το Γραφείο Δημότη δημιουργήθηκε στον δήμο το 2020. Μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Εξυπηρετούμαι – Haidari Agenda», που είναι ενσωματωμένη στην ιστοσελίδα του δήμου, τα αιτήματα και οι προτάσεις των κατοίκων υποβάλλονται με εύκολο και φιλικό για τον χρήστη τρόπο και προωθούνται στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Παράλληλα, ο δήμαρχος έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται άμεσα για τα αιτήματα και τις προτάσεις των κατοίκων και να ελέγχει την ταχύτητα και την ποιότητα της ανταπόκρισης των Υπηρεσιών.

Το Γραφείο Δημότη λειτουργεί και με φυσική παρουσία στο ισόγειο του δημαρχείου, τηλ. 213 2047300.

«Η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί μια πρώτη αναγνώριση της σκληρής δουλειάς που γίνεται για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων σε όλους τους τομεί.ς», τονίζει με ανακοίνωσή του ο δήμος Χαϊδαρίου, η οποία καταλήγει, «Συνεχίζουμε με ακόμη υψηλότερους στόχους. Μαζί θα κάνουμε το Χαϊδάρι ξανά μια πόλη πρότυπο σε όλη την Αττική».