Home Πετρούπολη ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΟΡΓΗ!
ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΟΡΓΗ!

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΟΡΓΗ!

0
0

Με σύνθημα το «έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί» η Ένωση Γονέων Πετρούπολης απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση της Τετάρτης 8/3 στα Προπύλαια.

 

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Γονέων Πετρούπολης χαιρετίζει την μαζική συμμετοχή των Ενώσεων και των Συλλόγων Γονέων της Αττικής στην μεγαλειώδη κινητοποίηση της Κυριακής 5 Μάρτη στο Σύνταγμα, και καλεί γονείς να ενώσουν τη φωνή τους με τους μαθητές και τους φοιτητές την Τετάρτη 8/3/2023 στις 12.00 στα Προπύλαια.

Αναλυτικά αναφέρει:

Χαιρετίζουμε την μαζική συμμετοχή των Ενώσεων και των Συλλόγων Γονέων της Αττικής στην μεγαλειώδη κινητοποίηση της Κυριακής 5 Μάρτη στο Σύνταγμα, όπου εκφράστηκε η οργή και η αγανάκτηση μας για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη που κόστισε 57 ανθρώπινες ζωέςAX, όπου εκφράστηκε η οργή και η αγανάκτηση μας για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη που κόστισε 57 ανθρώπινες ζωές.

 

Δεκάδες μαύρα μπαλόνια γέμισαν τον ουρανό και δώσαμε υπόσχεση να μη σταματήσουμε εδώ!

 

Παράλληλα για ακόμα μια φορά καταγγέλλουμε την επιχείρηση καταστολής των κινητοποιήσεων από την κυβέρνηση.

 

Συνεχίζουμε……

 

Η ασφάλεια και η ανθρώπινη ζωή δεν είναι κόστος! Δίνουμε αγωνιστική συνέχεια απαιτώντας μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στα μέσα μεταφοράς, στα σχολεία, σε όλους τους χώρους δουλειάς! Οι αγώνες μας να γίνουν παρακαταθήκη για το μέλλον, για τη ζωή των παιδιών μας!

 

Καλούμε τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων να ενώσουν τη φωνή τους με τους μαθητές και τους φοιτητές

 

την Τετάρτη 8/3/2023 στις 12.00 στα Προπύλαια