Home Πετρούπολη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Η ΑΛΜΑ LIBRE  ΕΣΩΣΕ ΤΥΦΛΟ ΓΑΤΟ ΠΟΥ ΣΦΗΝΩΣΕ ΣΕ ΤΟΙΧΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Η ΑΛΜΑ LIBRE  ΕΣΩΣΕ ΤΥΦΛΟ ΓΑΤΟ ΠΟΥ ΣΦΗΝΩΣΕ ΣΕ ΤΟΙΧΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Η ΑΛΜΑ LIBRE  ΕΣΩΣΕ ΤΥΦΛΟ ΓΑΤΟ ΠΟΥ ΣΦΗΝΩΣΕ ΣΕ ΤΟΙΧΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

0
0

Η εθελοντική ομάδα Alma Libre – Hellenic Animal Rescue κατάφερε να απεγκλωβίσει τυφλό γάτο που είχε σφηνώσει ανάμεσα σε τοιχίο αναγειρόμενης οικοδομής.

 

Μια δύσκολη αλλά πετυχημένη διάσωση έκανε η εθελοντική ομάδα Alma Libre – Hellenic Animal Rescue, που απεγκλώβισε μία αρσενική γάτα που είχε σφηνώσει ανάμεσα σε ημιτελές τοιχίο οικοδομής την ώρα που γίνονταν τα έργα σε αυτή, στην περιοχή της Πετρούπολης.

 

Χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια εργαλεία η ομάδα κατάφερε να ξηλώσει σειρές από τούβλα από τον τοίχο που είχε παγιδευτεί ο γάτος και κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν αφού πρώτα τον είχαν «ασφαλίσει» με σχοινί, προκειμένου το τρομαγμένο ζώο να μη διαφύγει από την πλευρά που υπήρχε κενό 15 μέτρων καθώς ο τοίχος ήταν εξωτερικός.

 

Όλα πήγαν κατ’ ευχή και το ζώο οδηγήθηκε προς την εσωτερική μεριά του χώρου και τον «ασφάλισαν» σε ειδικό κλωβό.

Όπως αναφέρει η ομάδα Alma Libre o γάτος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο για να εξεταστεί μην τυχόν και υπήρχε τραυματισμός, και διαπιστώθηκε ότι ήταν τυφλό.

Η  Αlma Libre φυσικά δεν θα επιτρέψει στον τυχερό γάτο να κυκλοφορήσει ελεύθερος καθώς λόγω της καταστασής του κρίνεται επικίνδυνο και αναζητά κάποιον φιλόζωο που θα του προσφέρει φιλοξενία και ασφάλεια στο σπίτι του.