Home Σπορ ΕΠΣΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ ΜΕ 4-1 ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.
ΕΠΣΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ ΜΕ 4-1 ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.

ΕΠΣΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ ΜΕ 4-1 ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.

0
0

Χρυσό διπλό κόντρα στον Ηλυσιακό πήρε ο Άρης Πετρούπολης, ενώ συνεχίζεται και η προέλαση του Ολυμπιακού Λιοσίων. Πρώτη νίκη μετά από έξι αγωνιστικές ο Ήφαιστος.

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε ο Άρης Πετρούπολης που νίκησε με το θριαμβευτικό 4-1 εκτός έδρας του Ηλυσιακού. Με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και το Χαϊδάρι στην έδρα του με αντίπαλο τον Παπάγου. Με νίκες συνέχισαν ο ΑΟ Περιστερίου, η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και ο Ολυμπιακός Λ. που διεύρυνε το σερί στις έξι νίκες.

Αντίθετα την πρώτη του νίκη μετά από έξι αγωνιστικές έκανε και ο Ήφαιστος Περιστερίου. Από τη Β’ Κατηγορία ο Ηρακλής Περιστερίου δείχνει να ανεβαίνει διαρκώς, ενώ η Άμιλλα Περιστερίου είχε την πρώτη απώλεια βαθμών μετά την ήττα της με 2-3 από τον Φωστήρα Ηλιούπολης. Τέλος στην Γ’ Κατηγορία ο Κεραυνός Πετρούπολης έκανε το 3Χ3 και βλέπει πιο αισιόδοξα το μέλλον. Αυτή ήταν η αγωνιστική παρουσία των ομάδων Της Δυτικής Αθήνας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΔΑΦΝΗ ΠΦ-ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ 0-3

Σημαντική νίκη εκτός έδρας σημείωσε η Ανθούπολη με 3-0 επί της Δάφνης ΠΦ και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Με τρία γκο στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν δίκαια το τρίποντο. Στο 48′ ο Τσιουρής, που μπήκε αλλαγή στο β’ ημίχρονο, άνοιξε το σκορ (0-1). Ο Αντωνόπουλος στο 70′ πέτυχε το 0-2 με δυνατό σουτ. Στο 80′ ο Ρεζτσόβ με πέναλτι, που κερδισε ο ίδιος, διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Η Ανθούπολη μετά από 7 αγώνες βρίσκεται στην 5η θέση με 9 βαθμούς 2-3-2, 10-9 γκ.

ΔΑΦΝΗ Π. Φ.: Μπότος, Ιωαννίδης, Κοντομάνος (54′ Λιόσης), Κόθρας, Χριστόπουλος, Λυκουρόπουλος (74′ Καραβίδας), Ευθυμίου (65′ Βλασσερός), Γιαννούλης, Φέρτης, Ποζίδης (74′ Βλαχάκης), Κωνσταντινίδης (74′ Καλαμάτας).
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Δρίβας, Κακιώρης, Μανουσέλης (24′ λ.τ. Πετρόπουλος), Πάσσαρης, Μπίμπιζας, Ρεζτσόβ (84′ Νικολόπουλος), Ντούπης (46′ Τσιουρής), Καλογέρης (84′ Αποστολόπουλος), Αντωνόπουλος, Ξυνογαλάς (65’ Βγενής).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡ. 3-1

Την έκτη σερί νίκη του σημείωσε ο Ολυμπιακός Λ. που επικράτησε με 3-1 του Κένταυρου Βριλησσίων και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Μόλις στο 5′ ο Τσαντήλας αιφνιδίασε τους γηπεδούχουυς και άνοιξε το σκορ (1-0), με τους γηπεδούχους να αντιδρούν άμεσα και 4΄λεπτά αργότερα κέρδισαν πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Γκαβζίδης φέρνοντας και πάλι το ματς σε ισορροπία (1-1).
Χρειάστηκαν 54′ λεπτά για να καταφέρει ο Ολυμπιακός Λ. να βρει και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μιχαηλίδη που στο 63′ πέτυχε το 2-1. Ο Γκαβζίδης στο 76′ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Ο Ολυμπιακός Λ. μετά από 7 αγώνες βρίσκεται στην 1η θέση με 18 βαθμούς (6-0-1, 17-9 γκ.)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Σκιαθίτης, Ζέρβας (46’ Τσάτσα), Φραγκόπουλος, Μιχαηλίδης, Λένγκα Α., Γιαταγανάκης, Τσουκαλάς (87’ Γεωργόπουλος), Γανωτής (87’ Καπουρελάκος), Νικολάου (57’ Λένγκα Κ.), Γκαβζίδης (77’ Μπιλικαΐδης), Λαμπρόπουλος.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Γαλανάκης, Μπεκιάρης (57’ Δέτσης), Χαλκιόπουλος, Θεοδωρίδης, Λύτινας (70’ Κουλιούρης), Σταματόπουλος (79’ Ταουζής), Μανίκας Ν., Κανέλλος, Πιπέρας, Γεωργαμλής, Τσαντήλας (57’ Μανίκας Β.).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 2-1

Νίκη με ανατροπή σημείωσε ο ΑΟ Περιστερίου με 2-1 επί των Αγίων Αναργύρων και παρέμεινε σε απόσταση δύο βαθμών απο τον πρωτοπόρο Ολυμπαικό Λ. Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο ο Ξαγοράρης στο 55′ έκανε το 0-1, με τον Λειβαδά να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 74′. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 81΄ο Μπούζας Α. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Κατσαράς για τους φιλοξενούμενους.
Ο ΑΟ Περιστερίου μετά από 7 αγώνες βρίσκεται στη 2η θέση με 16 βαθμούς (5-1-1, 17-10 γκ.), ενώ οι Άγιοι Ανάργυροι βρίσκονται στην 8η θέση με 5 βαθμούς (1-2-3, 4-6 γκ.)

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα, Χριστόπουλος (46’ Διονυσόπουλος), Μπούζας Ι., Σετελλάρι, Βελλιανίτης, Λειβαδάς (90’ Βολυράκης), Ζαφειράτος Γ., Μπουρντένης, Μπούζας Α. (89’ Ζαφειράτος Α.), Πέτκοβιτς (46’ Κουτσούκου).
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Κατσίβελας (85’ Κλωνάρης), Κολοκυθάς, Κατσάρας, Καμβύσης, Χαραλάμπου (76’ Δεσποτόπουλος), Καριατλής, Οικονόμου, Φωτόπουλος (89’ Παπουλίδης), Ξαγοράρης, Αρβανιτάκης (85’ Σκοτόλι).

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΤΤΑΛΟΣ – ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ 3-0

Προσπάθησε η Αγία Ελεούσα αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 0-2 εκτός έδρας από τον δεύτερο στη βαθμολογία Άτταλο. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους γηεδούχους με το σουτ του Κατσικανταή στο 8′ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 14′ ο Ταμπάκης άνοιξε το σκορ (1-0) με κεφαλιά. Ο Ατταλος έμεινε με 10 παίκτες στο 24′ λόγω αποβολής του Κωτσαλά, αλλά η Αγ. Ελεούσα δεν μπόρεσε να εκμεταλλαυθεί το αριθμητικό αποτέλεσμα. Στο 45΄η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε, καθώς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μπίκος. Ο Άτταλος προσπάθησε για τη νίκη και το κατάφερε πετυχαίνοντας δύο ακόμη γκολ στα τελευταία λεπτά. Ο Καραγιάννης στο 88′ έκανε το 2-0, ενώ στο 90′ ο Σταύρου διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Η Αγία Ελεούσα μετά από 7 αγώνες βρίσκεται στην 9η θέση με 7 βαθμούς (2-1-4, 6-9 γκ.)

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Λιανός, Σταύρου, Χιώτης, Κωτσαλάς, Αγοραστός, Παληγεώργος, Ταμπάκης (58′ Σταθακόπουλος) Μποζινάκης (46′ Καραγιάννης), Κοβάνης (83′ Μουρεζίνης), Δήμος, Μιράκας (26′ Στεφανής).
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Τζώρτζης, Κύβελος, Μπίκος, Γολίδης (57′ Παναγιωτόπουλος), Τσαγκάρης, Κατσικανταής, Μπάκας Π. (73′ Παναγιωτίδης), Γιαννόπουλος, Πατσατζογλου (46′ Μπάκας Α.).

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΟ ΙΛΙΟΥ – ΚΑΜΑΤΕΡΟ 0-2

Πήρε το τρίποντο που ήθελε το Καματερό από τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Ιλίου, του οποίου επικράτησε με 2-0. Ο Κολονέρος με δύο γκολ στο 23′ και στο 39′ χάρισε την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα του που ανέπνευσε βαθμολογικά. Σε αντίθεση ο ΑΟ Ιλίου, παρέμεινε χωρίς βαθμό για έκτη αγωνιστική, καθώς παρουσιάζεται πολύ αδύναμος τη φετινή περίοδο.
Το Καματερό μετά από 6 αγώνες βρίσκεται στην 6η θέση με 8 βαθμούς (2-2-2, 9-9 γκ), ενώ το Ίλιον βρίσκεται στην 10η θέση με 0 βαθμούς (0-0-6, 2-18 γκ.)


ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Χαλβαντζής, Γκέκας, Μπάμη, Μανιδάκης Γ. (68΄Λουκόπουλος), Λάχας, Καράμπελας, Ευαγγέλου (38 Μανιδάκης Γ.), Καραλής (38΄ Κιτσώνης), Ράπτης, Σκαμάνης (68΄Παπαδημητρίου), Αγκαλίου (74΄λ.τ. Λάγιας).
ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ανδρεοσόπουλος, Πιτέλης, Παναγιώτου, Βασιιλάκος, Παππάς, Σταυρόπουλος (32΄λ.τ. Μήτσης), Φράγκος (75΄Κηπουρός), Βαρουξής (70΄Τσιργιώτης), Κολονέρος, Παλυβός, Ανδριτσόπουλος (70΄Παπαϊωάννου).

ΒΥΡΩΝ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ 0-0

Το βαθμό της ισοπαλίας με 0-0 απέσπασε η Κηπούπολη στην πολύ δυνατή έδρα του Βύρωνα, δίνοντας τη δική της μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το μηδέν στην άμυνα κρατώντας τους αντιπάλους τους μακριά από την περιοχή τους, αφήνωντας τους να έχουν μία ανούσια υπεροχή στο κέντρο. Η Κήπουπολη μετά απο 6 αγώνες έχει 6 βαθμούς (1-3-2, 2-6 γκ.) και βρίσκεται στην 8η θέση.
ΒΥΡΩΝΑΣ: Κουβέλης, Κυρμάζογλου, Καραμπάς, Κουμπαρούλης, Καλαντζής, Αναστασίου, Ζαφείρης, Σβίγγος, Δημητρακόπουλος (46′ Ασπιώτης), Τσαβαλιάς, Ιωακειμίδης
ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κυρίου, Πολυζωγόπουλος, Σταματογιαννόπουλος, Ταμπάκης (46′ Σαββουλίδης), Παούρης, Βασιλάρης, Οκσίσογλου, Κολοβός (65′ Σπανουδάκης), Μάκρας, Λιαγκόζης, Καλέμης (65′ Σοφός).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. 1-4

Απίστευτη νίκη απέναντι σε ένα άλλο δικεδικητή της ανόδου σημείωσε ο Άρης Πετρούπολης που επικράτησε με 4-1 εκτός εδρας του Ηλυσιακού. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση και πιστοποίησαν τον τίτλο του φαβορί στον όμιλο. Προηγήθηκαν στο 11′ με σουτ του Μαρίνου έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 19΄ ο Κολλόκας ισοφάρισε σε 1-1 με τακουνάκι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης Πετρ. κατάφερε να αξιοποιήσει τις φάσεις που δημιούργησε και πέτυχε ακόμη τρία γκολ. Στο 60′ ο Αργυρίου με πλασέ στην κελιστή γωνία του Παπαδόπουου, έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (1-2), ενώ στο 85′ ο ίδιος πάλι με δυαντό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-3. Το τελικό 1-4 σημείωσε ο Σούφλας με λόμπα.
Ο Άρης Πετρούπολης μετά από 6 αγώνες βρίσκεταισ την 1η θέση της βαθμολογίας ,ε 16 βαθμούς (5-1-0, 12-3 γκ.)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Ποντίκης, Νικολόπουλος, Πανάκης, Πάντος, Άχνελ (77′ Κασσιανός), Χριστόπουλος, Τσεργας, Πρισιμιτζής, Βελισσάρης, Κολόκας (81′ Θεοδώρου).
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ρουμπής, Πολίτης, Λεβέντης, Μπιμάι, Τσερκώνης (46′ Λάπας), Γεραγωτέλλης (90′ Κουτρούλης), Τρακόσης, Μπριστογιάννης (46′ Σούφλας), Καραδήμας (65′ Σαμαράς), Μαρίνου (89′ Σταυρόπουλος), Αργυρίου.

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ. – ΜΕΛΙΣΣΙΑ 3-1

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά από αγωνιστικές πέτυχε ο Ήφαιστος Περ., που επικράτησε με 3-1 των Μελισσίων έχοντας στον πάγκο τους τον Σάκη Σάσσαλο. Στο 33΄ο Κοτούλιας έκανε το 1-0 με κεφαλιά για τους γηπεδούχους. Ο Χοτζάι ισοφάρισε σε 1-1 στο 44΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Ο Κούστας στο 65΄με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 2-1. Ο Κιάφας στο 70΄με πέναλτι να διαμοόρφωσε το τελικό 3-1.
Ο Ήφαιστος μετά από 6 αγώνες βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς (1-2-3, 8-11 γκ.)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Αλευρής, Βλαχόπουλος (86’ Γάλλιος), Κοτούλιας, Μπαλαρίνης (64’ Χαζιράκης), Koυρούμα, Λάππας, Τουρτούλι (60’ Αθανασόπουλος), Λουκάς, Κούστας, Τσομπανάκος (86’ Σπανουδάκης), Κιάφα.
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Πυρένης, Καραμπίνης (75’ Βελλής), Κρητικός (75’ Κούκουρας), Τιμολέων, Χοτζάι, Τούντας, Κωτσοβός (85’ Κοβός), Φάκης (46′ Καλημέρης ), Μούτσος (75’ Καραγιάννης), Κωνσταντάκης, Παπαχρήστος.

ΧΑΙΔΑΡΙ – ΠΑΠΑΓΟΣ 4-1

Πήρε εμπρός το Χαϊδάρι και με σκορ 4-1 επί του Παπάγου σημείωσε την τρίτη σερί νίκη του και εκμεταλλευόμενο την ισοπαλία της Διάνα βρέθηκε στη δεύτερη θέση. Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 με γκολ που σημείωσε ο Ταλιούρας με σουτ στο 12′ κατάφερε πριν τελειώσε το ημίχρονο να κάνει την ανατροπή. Ο Χρήστου στο 28′ με σουτ εκτός περιοχής και ο Παληγεώργου με πλασέ στο 35΄ έδωσαν το το προβάδισμα με 2-1 στο Χαϊδάρι. Στο 68 ‘ ο Χρήστου με πέναλτι που κέρδισε ο Παληγεώργος έκανε το 3-1 , ενώ το το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 72΄ο Αποστολόπουλος με βολέ από το σημείο του πέναλτι.
Το Χαϊδάρι μετά από 6 αγώνες βρίσκεται στην 2η θέση με 11 βαθμούς (3-2-1, 12-8 γκ.)

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μπακοδήμος, Καμπεράι (74΄Μονεμβασίτης), Καλογερόπουλος, Αντωνόπουλος, Μακρής (46΄Ζαχαρίου), Τύρπος, Τσαγιάννης (68΄Οτεμπέρης), Τσιούλος, Παληγεώργος (74΄Γιαννακόπουλος), Αποστολόπουλος, Χρήστου (77΄Λαγός).
ΠΑΠΑΓΟΣ: Κοραχάης, Καλτσής (46΄Κολιάκος), Κορδάς, Γιαννόπουλος (65΄Κασβίκης), Λιούκας, Γωγιός, Δήμου (65΄Παπαναστασίου), Φατούρος (75΄Κούκος), Ταλιούρας, Κοτσώνης, Καραθανάσης (57΄Πεταλωτής).

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΙΑΣΩΝ 3-2

Μετά από διπλή ανατροπή η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ιάσωνα και να πετύχει την 5η νίκη της που την διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό και προηγήθηκαν στο 4′ με μακρινό σουτ του Σπυρόπουλου. Στο 32′ ο Γεωργακόπουλος με πέναλτι που κέρδισε ο Ρίζος ισοφάρισε σε 1-1. Στο 53′ ο Ντόης με προβολή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Ιάσωνα. Στο 62′ ο Ρίζος με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2. Στο 67′ ο Νταφόπουλος στην κόντρα πέτυχε το τελικό 3-2. Στο 80′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λάνης τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες.Η Ελπίδα Αγίων Ανναργύρων μετά από 6 αγώνες έχει 16 βαθμούς (5-1-0, 8-3 γκ.) και βρίσκεται στην 1η θέση, ενώ ο Ιάσωνας με 5 βαθμούς (1-2-3, 7-10 γκ.).

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.: Φανουργιάκης, Κουρέας, Δούκας (46′ Λάνη), Παρασκευόπουλος, Δαούτης, Ντέντια, Φούντας (46′ Νταφόπουλος 92′ Παππάς), Μαυρογιάννης (73′ Κοτταρίδης), Ντερτινής, Ρίζος, Γεωργακόπουλος
ΙΑΣΩΝΑΣ: Πανουσόπουλος, Γλέζος (60′ Γιάννειος), Σπυρόπουλος, Κατραμάδος, Ντόη, Τραγανός, Κεφαλάς (73′ Ζουμής), Μπιλικαΐδης (60′ Αντωνίου), Ηλιακίδης, Τρυφέρης (73′ Δέστες), Καθαρόπουλος

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 0-2

Με τους βαθμούς της νίκης έφυγε από την Αλεπότρυπα ο Ηρακλης Περιστερίου που επιβλήθηκε με 2-0 του Γκυζιακού και σημείωσε την 4η σερί νίκη. Σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις ο Ηρακλης Περιστερίου κατάφερε να εκμεταλλευθεί τις λιγοστές ευκαιρίες που είχε και στο 14΄με τον Δρουγουνάκης έκανε το 0-1, ενώ στο 75′ ο Βαρδαραμάτος πετυχε το τελικό 0-2 . Οι γηπεδούχοι από 40′ αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Λάμπου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Γκυζιακός έχασε την ευκαιρία να ισοφαρισει σε 1-1 στο 55′ με πέναλτι του Παπαδιώτη που απέκρουσε ο Σπαγής.
Ο Ηρακλης Περ. μετά από 6 αγώνες βρίσκεται στη 2η θέση με 13 βαθμούς (4-1-1, 9-4 γκ.)

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Ρούσσος, Σκόρδος, Μπατσαλιάς (88’ Καρποντίνης), Παναγιώτου, Πανταζής, Αδαμίδης (27’ Λώλης), Λάμπος, Καββαδίας (71’ Παπαδόπουλος), Βέλκος (88’ Καφούσης), Σπαγής, Πασάι.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παπαδιώτης, Δρουγουνάκης, Σφίχτης, Πάνος, Χάιδας, Τσετσάι, Βαρδαράματος (84’ Ελεύθερος), Μήτρος (84’ Παπαχρήστος), Γιώτης (75’ Ασφής), Βασιλείου (65’ Πάσχος), Μαγκίτσας (65’ Θανόπουλος).

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡ. – ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2-3


Με σκορ 2-3 ηττήθηκε η Άμιλλα Περιστερίου εντός έδρας από τον Φωστήρα Ηλιούπολης και σημείωσε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ μόλις στο 3΄με τον Ζήση που έκανε το 0-1. Αντέδρασαν προσωρινά με τον Ασπραδάκη στο 23΄που ισοφάρισε σε 1-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι τους επιφύλαξαν δυσάρεστες εκπλήξεις, καθώς πέτυχαν ακόμη δύο γκολ με τον Νικολαΐδη στο 44′ με πέναλτι (1-2) και στο 50΄ (1-3). Στο 87΄η Άμιλλα μείωσε σε 2-3 με τον Ζήκο μείωσεκαι είχε την ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση με πέναλτι στις καθυστερήσεις, αλλά ο Μπέτσκο απέκρουσε την εκτέλση του Μπέλη.Η Άμιλλα Περιστερίου μετά από 6 αγώνες βρίσκεται στην 1η θέση με 15 βαθμούς (5-0-1, 13-7 γκ.), μόλις ένα βαθμό περισσότερο από τους Παράδεισο, Ατρόμητο Μετ. και Φωστήρα Ηλ.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Γεροντάκης, Σωτηρίου (76’ Κατσιούλας), Πουλέρι, Ασημακόπουλος, Ζήκος, Κασιμάτης (54’ Δέγκλερης), Παππάς, Τζαβάρας, Ασπραδάκης (54’ Μπέλης), Κοπανάς, Γκορίτσι (67’ Καρράς).
ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Μπέτσκο, Τριανταφυλλάκης, Ασωνίτης Ν., Ασωνίτης Β., Μπιρμπιλής, Τάφα, Ζήσης (64’ Κουντουριώτης Γ.), Κυριακόπουλος, Νικολαΐδης, Κουντουριώτης Α. (89’ Σπανουδάκης), Μύλλερ (46’ Μπαλαφούτης).

  • Σε άλλον αγώνα του ομίλου η ΑΕ Περιστερίου ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Εθνικό Αστέρα και πλέον με 4 βαθμούς (1-1-4, 8-18 γκ.) βρίσκεται στην 9η θέση.
  • Για τον 3ο όμιλο της Β’ κατηγορίας ο Ορφέας Αιγάλεω ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Αστέρα Εξαρχείων μς 2-1 και πλέον ισοβαθμεί στην κορυφή με τον Άρη Καλαμακίου με 12 βαθμούς (4-0-2, 11-7 γκ.)
  • Για τον 4ο όμιλο της Β’ κατηγορίας η Ιεράπολη ηττήθηκε με 1-3 εκτός έδρας από τον Πανιώνιο Καισαριανής και βρίσκεται στην 5η θέση με 9 βαθμούς )3-0-2, 10-5 γκ.). Αντίθετα οι Λύκοι νίκησαν στην έδρα τους τον Ποσειδώνα με 3-1 και με 11 βαθμούς (3-2-1, 10-3 γκ.) βρίσκονται στην 3η θέση. Τέλος ο Θρίαμβος Χαϊδ. έμεινε στο 1-1 με τον ΑΟΝΑ εκτός έδρας και με 2 βαθμούς (0-1-4, 1-17 γκ.) βρίσκεται στην 9η θέση.

Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ. – ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 3-1

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του σημείωσε ο Κεραυνός Πετρούπολης που επικράτησε με 3-1 του Θεμιστοκλή. Το συγκρότημα του Αλέξη Γκουτσούλα άνοιξε το σκορ μόλις στο 12′ με τον Μπακάλη που νίκησε στο τετ-α-τετ τον Δεδεψίδη. Στο 36′ ο Κατηφόρης πλάσαρε πάνω από τον γκολκίπερ για να γράψει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 41′ με τον Διαμαντόπουλο και ξαναμπήκαν στο ματς. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος ο Κεραυνός είχε τον έλεγχο της μπάλας, με τον Θεμιστοκλή να μένει με 10 παίκτες στο 73′ λόγω αποβολής του Διαμαντόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 81′ ο Κεραυνός πέτυχε το 3-1 με υπέροχο αριστερό σουτ του Μπακάλη στη γωνία και κλείδωσε το τρίποντο. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ψάρρας με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση στον διαιτητή.
Ο Κεραυνός μετά από 5 αγώνες βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 12 βαθμούς (4-0-1, 14-6 γκ.)


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Τσαφαράς (64′ λ.τρ. Μπέκος), Τασιαδάμης, Γομάτος (58′ Σκούφης), Κωστόπουλος (86′ Κάρτσακας), Κυριάκος, Τσαούσης, Χριστόπουλος, Ψύλλας (86′ Τσίφας), Κατηφόρης, Μπακάλης, Νταντάνης.
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: Δεδεψίδης, Σιαδήμας, Παυλόπουλος, Αλεξανδρής, Λιόλιος (61′ Νάτσης), Βίλα, Διαμαντόπουλος, Βλαχοδημητρόπουλος (67′ Πουλοπουλος), Ζιόζιος, Μανιός, Τσίγαλος (85΄Ψάρρας).
Σε άλλον αγώνα του ομίλου ο Αίμος έμινε στο 0-0 με τη Νίκη Αλίμου και πλέον με 4 βαθμούς (1-1-3, 3-9 γκ.) βρίσκεται στην 7η θέση.
Για το 2ο όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας η Θύελλα Περ. ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Πανθησειακό με 0-1. και έμεινε στους 5 βαθμούς (1-2-2, 8-9 γκ.) και στην 6η θέση.

Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔ – ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ 0-1


Με γκολ του Περουτσέα στο 10′ ο Αστέρας Χαϊδ. ηττήθηκε με 0-1 από τον πρωτοπόρο Τριφυλλιακό και έτσι έμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς (3-0-2, 4-3 γκ.)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σταυρίδης, Χρυσοχόος, Μακρής, Γκίλας, Κιουρκτσής (58΄Λέλης), Σπυρόπουλος, Πρίσκος (70΄Χατζηπουλίδης), Καραγιάννης, Χαλιλάι, Μανεντής (72΄Παπαχαρίσης), Θαναηλάκης (46΄Μουστάκας).
ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ: Μοδιάτης, Δερμιτζάκης (88΄Σπανός), Καλεπουδάκης, Μαλέλι, Χάβος, Παπαδόπουλος, Πανταζής, Κατσαρός, Περουτσέας (81΄Τσιπισής), Ζάχαρης, Τριπερίνας (69′ Παυλόπουλος).

Σε άλλα παιχνίδια του ομίλου η ΑΕ ΙΛίου επβλήθηκε με 4-0 της Αναγέννησης Πετρ. και με 13 βαθμούς (4-1-0, 13-2 γκ.) βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ενώ η Ανανγέννηση με 3 βαθμούς (1-0-4, 4-15 γκ.) βρίσκται στην 8η θέση. Το Δάσος Χαϊδαρίου ηττήθηκε με 1-5 εκτός έδρας από το Κουκάκι και με μόλις ένα βαθμό (0-1-4, 3-16 γκ.) βρίσκεται στη 10η θέση.
Τέλος η Χρυσούπολη με 2-0 νίκησε τον Διαγόρα Αιγάλεω στην έδρα της και με 8 βαθμούς (2-2-1, 8-6 γκ.) βρίσκεται στην 5η θέση. Ο Διαγόρας Αιγάλεω με 3 βαθμούς (1-0-4, 6-7 γκ.) βρίσκεται στην 7η θέση.