Home Δυτική αθήνα ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ
ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

0
0

ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΕΖΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 701, ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΕΝΤΕ ΝΕΑΡΩΝ!

 

Μία νέα επίθεση κατά λεωφορείου του ΟΑΣΑ έχει αναστατώσει τους κατοίκους του Καματερού και του Ιλίου, που απεγνωσμένα ζητούν την παρέμβαση των αρχών που να διασφαλίζει την μετακίνηση τους.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 28 Ιανουαρίου ο οδηγός που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο 701  ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΙΛΙΟΝ-ΣΤ. ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ, έκανε παρατήρηση σε μια παρέα πέντε ατόμων που επέβαιναν στο λεωφορείο, καθώς έκαναν πολύ φασαρία ενοχλώντας τους υπόλοιπους επιβάτες. Τότε η παρέα του επιτέθηκε, τον χτύπησαν, του πήραν το κινητό τηλέφωνο και το κράνος και προκάλεσαν φθορές στο όχημα.

 

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Το απόγευμα της 29ης Ιανουαρίου αστυνομικοί της ΟΠΚΕ προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων για την επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας ο οδηγός λεωφορείου.

Πρόκειται για έναν 18χρονο και έναν 20χρονο που συμμετείχαν στην επίθεση κατά του οδηγού του λεωφορείου και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για  ληστεία κατά συναυτουργία και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Αναζητούνται ακόμη τρεις συνεργοί.

 

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

Τροποποίηση δρομολογίων της διαδρομής του λεωφορείου 701 ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΙΛΙΟΝ-ΣΤ. ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ, για λόγους ασφάλειας ανακοίνωσε το Συνδικάτο Εργαζομένων στον ΟΑΣΑ μετά το πρόσφατο περιστατικό επίθεσης σε οδηγό.

Οδηγοί λεωφορείων έχουν καταγγείλει στο παρελθόν πολλά ανάλογα περιστατικά  κυρίως σε περιαστικές γραμμές, όπως στην περιοχή του Καματερού.

«Δυστυχώς, η δέσμευση των αρμοδίων για επίλυση των προβλημάτων σε συγκεκριμένες λεωφορειακές γραμμές, μεταξύ αυτών και την ανωτέρω, δεν ήταν επαρκής» αναφέρει η ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΑ.

«Στην κοινή μας σύσκεψη, επαναφέροντας τη λειτουργία των γραμμών τονίσαμε ότι σε περίπτωση ενδεχόμενων κρουσμάτων θα αναγκαστούμε να προβούμε σε εκ νέου πρωτοβουλία, που πρωτίστως θα διασφαλίζει τόσο την ασφάλεια επιβατών όσο και εργαζομένων. Το περιστατικό, στην περιοχή Ιλιον, όπου συνάδελφός μας έπεσε θύμα προπηλακισμών και ληστείας, ενώ φθορές υπέστη και το λεωφορείο»

Όπως σημειώνουν το περιστατικό τους αναγκάζει να θέσουν τροποποιήσεις στην διαδρομή από την οποία διέρχεται το λεωφορείο 701, (καθημερινά από  18:00)

Προς Ανθούπολη: Από τέρμα – ευθεία Αγίου Νικολάου – αριστερά Ερμιόνης – δεξιά Ιπποδαμείας και συνέχεια ως έχει

Προς Καματερό: Από Ιπποδαμείας, αριστερά Ερμιόνης, δεξιά Αγίου Νικολάου