Home Σπορ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.: Σούπερ ματς, 3-3 με Ίωνες ΠΦ [video]
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.: Σούπερ ματς, 3-3 με Ίωνες ΠΦ [video]

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.: Σούπερ ματς, 3-3 με Ίωνες ΠΦ [video]

0
0

Όρθιος με 3-3 έμεινε ο Κεραυνός στην έδρα του με τους Ίωνες Π.Φ., απαντώντας στο 1-3 του πρώτου ημιχρόνου

Ματσάρα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Αλκυών της Πετρούπολης με τον Κεραυνό να αναδεικνύεται ισόπαλος 3-3 με τους Ίωνες Παλαιού Φαλήρου στους αγώνες κατάταξης για τον 1ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ. Ο Κεραυνός που ζητούσε τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά, στο τέλος έμεινε ικανοποιημένος καθώς «επέστρεψε» από το 1-3 και μετά την ισοπαλία και του Αστέρα Γλυφ. με το Παγκράτι ξεκινάει στην ουσία από την ίδια εκκίνηση. Το Παγκράτι προηγείται με 52 βαθμούς, οι Ίωνες ακολουθούν με 43 βαθμούς, στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Αστέρας με 38 και τέταρτος ο Κεραυνός με 36 βαθμούς.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ματς με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ.

Ο Δημητρακόπουλος έβγαλε τον Φερρατσάκο τετ α τετ με τον Δασκαλάκη και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ μόλις στο 4’(0-1). Στο 13’ ο Γκέζος με πλασέ πέτυχε το 0-2 για τους Ίωνες. Στο 42’ ο Κυριάκος με πέναλτι που κέρδισε ο Καστελλιώτης (ανατροπή από τον Ζέζα) μείωσε για τους γηπεδούχους σε 1-2. Με τη σέντρα όμως οι Ιώνες αιφνιδίασαν την άμυνα του Κεραυνού και ο Δημητρακόπουλος με σέντρα έβγαλε σε θέση βολής τον Γκέζο που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 1-3 και το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός μπήκε αποφασισμένος να κάνει την ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι νιώθοντας την πίεση των αντιπάλων, οπισθοχώρησαν και το πλήρωσαν καθώς στο 63’ ο Μπακάλης με άψογο πλασέ σημείωσε το 2-3 και στο 79’ ο Καστελλιώτης με κεφαλιά πέτυχε το τελικό 3-3. Πάντως στις καθυστερήσεις οι Ιώνες έχασαν μοναδική ευκαιρία να φύγουν με τη νίκη καθώς ο κορυφαίος Δημητρακόπουλος βγήκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Γ. Δασκαλάκης είπε όχι στο σουτ του Ευγενίδη παραχωρώντας κόρνερ.   

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Δασκαλάκης Δ., Τασιαδάμης (46′ Τσαούσης), Νταντάνης, Δασκαλάκης Γ., Μητράκος (46′ Κωστόπουλος), Κυριάκος, Μπακάλης, Περαμερίτης (84′ Χριστόπουλος), Καστελλιώτης, Γκουτσούλας, Ψύλλας.

ΙΩΝΕΣ Π.Φ.: Ζέζας, Ευγενίδης, Κόκιος, Νικήτας, Δημόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσουκαλάς (62′ Αργουδέλης), Χαλικιάς (84′ Ζήσης), Φερρατσάκου (84′ Γαλάνης), Δημητρακόπουλος, Γκέζος (62′ Αράπογλου).