Home Σπορ ΠΑΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ, 4-3 ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔ.
ΠΑΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ, 4-3 ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔ.

ΠΑΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ, 4-3 ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔ.

0
0

Με εκτός έδρας νίκη με 4-3 επί του Θρίαμβου Χαϊδαρίου, για την 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ,  το Καματερό επέστρεψε μετά από τρεις εβδομάδες στις επιτυχίες, πετυχαίνοντας  την έκτη του νίκη.

 

 

Επανήλθε στις νίκες το Καματερό μετά από δυο άσχημα αποτελέσματα, με Πεύκη και Ίωνες Αλίμου. Αυτή την φορά νίκησε εκτός έδρας τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου με 4-3 και ωραία εμφάνιση ενώ βρέθηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, με τον Θρίαμβο να μένει στους 18 και στην 9η θέση.

 

Οι παίκτες του Μιχάλη Κάτσικα, ήταν καλύτεροι και δημιουργικοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και μπόρεσαν  στα δυο ημίχρονα να πετύχουν από δυο γκολ. Ωστόσο υπήρξε μια μικρή ανησυχία ότι στις δυο μοναδικές φάσεις των γηπεδούχων στο α΄ ημίχρονο δέχθηκαν ισάριθμα γκολ και ισοφαρίστηκαν προσωρινά.

Στο 17’ ο Μπινέρι διέσχισε όλο το γήπεδο και βρέθηκε απέναντι από το τερματοφύλακα Κούμη σουτάροντας δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 26’ ο Γιώργος Παππάς με απευθείας χτύπημα φάουλ έγραψε το 0-1.

Στο 29’ ο Μπινέρι κέρδισε πέναλτι αφού η προσπάθεια του βρήκε στο χέρι του Μπαγιετάκου και ο διαιτητής Καρνής έδειξε πέναλτι που το σημείωσε σε γκολ ο Κανελλόπουλος.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 39’ με τον Ηλιόπουλο ύστερα από πάσα του Μπόκου. Μοναδική ευκαιρία έχασε ο Χαιρετάκης με κεφαλιά στο 40’. Ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι σε 2-2 με όμορφο σουτ του Kryemadhi στο 42’.

Στην επανάληψη η ομάδα συνέχισε την υπεροχή της και στο 61΄ ο Μπινέρι πέτυχε το 2-3 με σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού και άλλαξε πορεία. Στο 72’ ο Χαιρετάκης με φοβερό σουτ από μακριά πέτυχε το 2-4.

Στο 82’ ο Τόλιας ανέτρεψε τον Δράμη και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Το τελικό 3-4 πέτυχε ο Ηλιόπουλος με την εκτέλεση του πέναλτι.

Η διοίκηση του ΠΑΟ Καματερού ευχαριστεί τον Θρίαμβο Χαϊδάριου για την άψογη φιλοξενία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ.: Κούμης, Μπαγιετάκος, Λώλος (78’ Ζαχαρίας), Χήτος (81’ Θεοδώρου), Κερμέζο, Sabbagh, Μπόκος (81’ Χατζηκωνσταντίνου), Kryemadhi (78’ Μπαγιερτάκης), Ηλιόπουλος, Συριόπουλος, Καγιανας (64’ Δράμης)

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Γιάκης, Παπαϊωάννου, Πιτέλης, Παππάς, Τσουρούλας, Μαυροειδής (75’ Πέτρου), Μπινέρι (75’ Μέτα), Αρναρέλλης, Κανελλόπουλος (54’ Ανδριτσόπουλος), Χαιρετάκης (91’  Τσεσμετζής), Τόλιας