Home Σπορ ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΒΛΕΠΕΙ ΕΞΑΔΑ, 1-0 ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ
ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΒΛΕΠΕΙ ΕΞΑΔΑ, 1-0 ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΒΛΕΠΕΙ ΕΞΑΔΑ, 1-0 ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

0
0

Ο Ατρόμητος ξεπέρασε το εμπόδιο του Λεβαδειακού στο Περιστέρι και επικράτησε 1-0, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Super League, και παραμένει στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για την εξάδα.

 

 

Ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού. Ο Ροτάριου στο 33ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραία κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Γκονζάλες.

 

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την αποβολή του Βήχου στο 58’, γεγονός που άφησε τον Λεβαδειακό με δέκα παίκτες.

Οι Περιστεριώτες ανέβασαν στροφές και είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα γκολ, με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Αγκιμπού Καμαρά, που είχε δοκάρις το 83’.

Στο φινάλε ο Λεβαδειακός άγγιξε την ισοπαλία σε δύο περιπτώσεις με κεφαλία του Λιάγκα  στο 86′, και σουτ του Σακό στις καθυστερήσεις.

Ο Ατρόμητος με τους τρεις βαθμούς που πήρε σε αυτό το ματς ανέβηκε στους 28 και παρέμεινε κοντά στην εξάδα, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο, ενώ ο Ατρόμητος παρέμεινε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 13 βαθμούς.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Αθανασίου, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Στρουγγής, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ ( 76′ λ. τρ. Οικονομίδης), Καμαρά, Ροτάριου, Ρομπάιγ (61′ Τζοβάρας), Τζαβίδας (50′ λ. τρ. Κιάρτανσον).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Ντεντάκης, Παζ, Τσάπρας, Παναγιώτου (46′ Βήχος), Μεχία (46′ Σκβάρκα, 61′ Λιάγκας), Νταμπό, Βρακάς (80′ Σακό), Γιαννιώτας (72′ Σαχπεκίδης), Νίκας, Γερεμέγεφ.