Home Δυτική αθήνα ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΛΟΙΟ Η ΒΕΑΚΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΟΡΟΝΟΠΑΡΤΙ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΛΟΙΟ Η ΒΕΑΚΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΟΡΟΝΟΠΑΡΤΙ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΛΟΙΟ Η ΒΕΑΚΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΟΡΟΝΟΠΑΡΤΙ

0
0

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν ελέγχους στην οδό Βεάκη και στις γύρω περιοχές την Τρίτη (20/4) για χρήση μάσκας και σκοπό μετακίνησης με απώτερο στόχο την αποφυγή διοργάνωσης κορονοπάρτι.

 

 

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (21/4) στη Βεάκη, ώστε να αποτραπούν περιστατικά κορωνο-πάρτι που καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες.

 

Συμμετείχαν αστυνομικοί από τις ομάδες ΟΔΟΣ και ΔΙΑΣ, την ασφάλεια Αττικής και την Τροχαία.

Οι αστυνομικοί διενήργησαν αυστηρούς ελέγχους για έγγραφα ή SMS μετακίνησης σε όσους κυκλοφορούσαν κυρίως στην οδό Βεάκη, στον πεζόδρομο Περιστερίου και στην πλατεία Δημαρχείου.

Από τις 5 το απόγευμα της Τρίτης οι δυνάμεις της Αστυνομίας παρατάχθηκαν μπροστά από τα καταστήματα εστίασης της οδού Βεάκη, αλλά και στα παράπλευρα στενά.

Σε διακριτή θέση αλλά με διακριτική στάση ήταν παρούσες και δυνάμεις των ΜΑΤ στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως, στο Δημαρχείο και στη Βασιλέως Αλεξάνδρου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν μέχρι τις 12 το βράδυ, ενώ κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης ελέγχθηκαν 256 άτομα και 183 οχήματα, προσήχθησαν εννέα άτομα και συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 113 του Κ.Ο.Κ. και 39 παραβάσεις των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.