Home Πετρούπολη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (14/11, 18:00)
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (14/11, 18:00)

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (14/11, 18:00)

0
0

Ημερίδα ενημέρωσης για την απασχόληση στο πλαίσιο του προγράμματος «Συμπράττω» διοργανώνει ο Δήμος Πετρούπολης στο Πνευματικό Κέντρο τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00.

 

Ημερίδα ενημέρωσης για την απασχόληση διοργανώνει ο Δήμος Πετρούπολης. Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 από τις 18:00-20:00 θα πραγματοποιηθεί η δράση για την προώθηση της απασχόλησης μέσω ολοκληρωμένων υπηρεσιών επαγγελματικής συμβουλευτικής. 

Η εκδήλωση αφορά το Έργο με τίτλο: «Γραφείο προώθησης της απασχόλησης στον Δημο Πετρούπολης», της πράξης «Διαδημοτικές Δράσεις και Εργαλεία για την Προώθηση των Ευπαθών Ομάδων και των Νέων στην Απασχόληση (Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ)».

Το Γραφείο Προώθησης της Απασχόλησης προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής με στόχο την προετοιμασία και την ενδυνάμωση των ανέργων, μελών ευπαθών ομάδων που βρίσκονται σε εργασιακή ηλικία, καθώς και των νέων.

Αναλυτικότερα αφορά στη συμβουλευτική, ενδυνάμωση, υποστήριξη, καθώς και στη σύζευξη των ωφελούμενων με κενές θέσεις εργασίας.

Παράλληλα, προσφέρει Ενημέρωση στους ωφελούμενους για ευκαιρίες και δυνατότητες απασχόλησης και επιχειρηματικότητας.

Φορέας Χρηματοδότησης του Έργου είναι η Περιφέρεια Αττικής, η οποία στηρίζει χρηματοδοτικά τις ΟΧΕ/ΒΑΑ που εντάσσονται χωρικά στην αρμοδιότητά της, μέσω του Ε.Π. «Αττική 2014 -2020».