Home Σπορ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 2-0  ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 2-0  ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 2-0  ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

0
0

Την επιστροφή του στις νίκες πανηγύρισε ο Άρης Πετρούπολης, που επικράτησε εκτός έδρας επί του Μοσχάτου με 2-0 και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία.

 

 

Ανώτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Άρης Πετρούπολης επιβλήθηκε εκτός έδρας του Μοσχάτου με 2-0 και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας 18 βαθμούς.

 

Στο 18′ ο Γκούφας με εκπληκτικό βολέ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-1, ενώ στο 70′ ο Ντάφλας με πλασέ έκανε το τελικό 0-2. Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, με τον Σταύρου να βλέπει την κόκκινη κάρτα.

Να σημειωθεί ότι στο 59’ το Μοσχάτο πέτυχε γκολ με τον Λάμπρου αλλά ακυρώθηκε καθώς ο Πασαλίδης βρίσκοταν σε θέση οφσάιντ.

 

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Τσάκαλος, Ανδρίκος, Παντίδος, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Κατίδης, Λάμπρου, Μπόρι (60′ Παυλάκης) Πασαλίδης, Ψυχογιός (85′ Ποιμενίδης), Κουτσούμπας (70′ Ροβίνας).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καραστέργιος, Τσατσαρής, Μενάι, Λεβέντης, Κορώνης, Αντωνακόπουλος (90′ Ζέρβας), Γκούφας (70′ Γεραγωτέλης), Ρέτσος, Αργυρίου (85′ Τσερκώνης), Ντάφλας, Αντεμάι (46′ Ζαΐμι).