Home Αιγάλεω Σύλλογος Εργαζομένων Αιγάλεω: Μήνυση αντί για… «συγγνώμη» από τον Γ.Γ. του Δήμου.
Σύλλογος Εργαζομένων Αιγάλεω: Μήνυση αντί για… «συγγνώμη» από τον Γ.Γ. του Δήμου.

Σύλλογος Εργαζομένων Αιγάλεω: Μήνυση αντί για… «συγγνώμη» από τον Γ.Γ. του Δήμου.

0
0

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω καταδικάζει με ανακοίνωσή του τη μήνυση σε βάρος του από τον Γ.Γ. του δήμου Ηλία Γεωργίου

Καθαρές κουβέντες από τη διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω ζητάει ο Σύλλογος Εργαζομένων όσον αφορά τη μήνυση που κατάθεσε σε βάρος του ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Ηλίας Γεωργίου.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Σύλλογος Εργαζομένων με ΟΜΟΦΩΝΗ ανακοίνωσή του στις 8 Ιουλίου 2021, κατήγγειλε με κατηγορηματικό τρόπο ως «χυδαία, υβριστική και απειλητική» την συμπεριφορά του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Γεωργίου Ηλία τόσο στο πρόσωπο το δικό μου όσο και του Μιχαήλ Δημήτρη, όταν με την συνδικαλιστική μας ιδιότητα ως Προέδρου και Αντιπροέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων, παρευρεθήκαμε μετά από αίτημα συμβασιούχων συναδέλφων σε συνάντηση, για να συζητηθεί εργασιακό τους θέμα…

Λίγες ημέρες πριν με έγγραφο που κοινοποιήθηκε στον Δήμο Αιγάλεω, καλούμαστε να παραστούμε στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω, εγώ, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Μιχαήλ και ένας εκ των συμβασιούχων που παρευρίσκονταν στην συνάντηση, προκειμένου να… «δώσουμε εξηγήσεις» στο πλαίσιο μήνυσης που κατέθεσε ο κ. Γεωργίου!

Αντί «συγνώμης», ο κ. Γεωργίου ο οποίος προσλήφθηκε στο Δήμο Αιγάλεω για να λύνει προφανώς προβλήματα και όχι να δημιουργεί, θεώρησε σκόπιμο να ασκήσει μηνύσεις κατά των εκλεγμένων εκπροσώπων των εργαζομένων.

Για αυτά όμως θα ενημερωθούμε όταν λάβουμε αρμοδίως όλα τα σχετικά έγγραφα και επιφυλασσόμαστε για την συνέχεια.

Σημασία όμως δεν έχει τί κάνει ο κ. Γεωργίου όσο η στάση που κρατά η Διοίκηση του Δήμου! Στο σύνολό της αλλά και ο κάθε ένας ξεχωριστά!

Ή συντάσσεται με τον κ. Γεωργίου ή όχι!

Καθαρές κουβέντες… όπως ο κ. Γεωργίου έχει πει…»