Home Άγ. Ανάργυροι - Kαματερό ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΝΕΚΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ
ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΝΕΚΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΝΕΚΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ

0
0

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο ανήλικα αδέλφια ηλικίας 12 και 13 ετών που απανθρακώθηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε σε δώμα διώροφης οικίας στην οδός Ιθάκης στο Καματερό.

Δυο νεκρά αγόρια 12 και 13 ετών εντόπισε η πυροσβεστική που κλήθηκε σε διώροφο σπίτι στο Καματερό στην οδό Ιθάκης που είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στο δώμα, περίπου 50 τμ, έμενε μία πολύτεκνη οικογένεια Ρομά.

Ένα τρίτο αγοράκι δύο ετών και ένα κοριτσάκι τριών ετών κατάφεραν να ξεφύγουν από τη πυρκαγιά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύονται με ελαφρά εγκαύματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερα παιδιά βρίσκονταν στο σπίτι όταν ξαφνικά ξέσπασε φωτιά από σπίθες που πετάχτηκαν από την αναμμένη ξυλόσομπα. Τα δύο παιδιά σπάζοντας το τζάμι της πόρτας κατάφεραν να βγουν από το δώμα, αγνοώντας ότι βρίσκονταν και άλλα δύο αδέλφια τους μέσα στο υπνοδωμάτιο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αγίων Αναργύρων – Καματερού με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια που έχασε με τραγικό τρόπο τα δυο της παιδιά. Και συγκεκριμένα αναφέρει: «Είναι συγκλονιστικό εν έτει 2021 μικρά παιδιά να φεύγουν από τη ζωή στην προσπάθεια τους να ζεσταθούν και να μην ξεπαγιάσουν από το κρύο. Απαιτούμε να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να λυθεί το θέμα της στέγασης και της επιβίωσης της οικογένειας».