Home Xαϊδάρι Άρης Πανόπουλος: Πλήρη υπογειοποίηση της Λ. Αθηνών!
Άρης Πανόπουλος: Πλήρη υπογειοποίηση της Λ. Αθηνών!

Άρης Πανόπουλος: Πλήρη υπογειοποίηση της Λ. Αθηνών!

0
0

Την υπογειοποίηση της Λεωφόρου Αθηνών σε όλο το μήκος της στα όρια του Δήμου Χαϊδαρίου ζητά ο υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου Άρης Πανόπουλος, κάτι άλλωστε που  είναι μία βασική προγραμματική θέση της παράταξής του.

 

 

Την υπογειοποίηση της Λεωφόρου Αθηνών σε μεγαλύτερο εύρος από αυτό που εντάχθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής ζητά ο υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου Άρης Πανόπουλος.

Όπως εξηγεί ο ίδιος είναι ένα πολύ σημαντικό έργο ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους του Χαϊδαρίου, αλλά για λύσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα, τη σύνδεση των συνοικιών της πόλης και να δώσει αναπτυξιακή πνοή στην περιοχή θα πρέπει να γίνει πλήρης υπογειοποίηση της Λεωφόρου Αθηνών στα όρια του δήμου.

Ο κ. Πανόπουλος αναφέρει ότι η πλήρης υπογειοποίηση της Λ. Αθηνών αποτελεί βασική διεκδικητική προτεραιότητα και περιλαμβάνεται στις  προγραμματικές θέσεις της παράταξής του.

Χαρακτηριστικά αναφέρει στον προσωπικό του προφίλ στο FB: «Στην πολιτική όσο διεκδικείς, κερδίζεις. Εντάχθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρεια Αττικής η μελέτη υπογειοποίησης τμήματος της Λεωφόρου Αθηνών, στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γ. Παπανδρέου. Ένα αίτημα που είχαμε θέσει πολλάκις το προηγούμενο διάστημα στους βουλευτές του Δυτικού τομέα και στους αρμόδιους της Περιφέρειας Αττικής, ένα έργο που δείχνει την απόλυτη προτεραιότητα που έχει η ασφάλεια και η ποιότητα ζωής των κατοίκων της Δυτικής Αθήνας για τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Λεωτσάκο. Είναι η Ώρα για το Χαϊδάρι και τους ανθρώπους του».