Home Xαϊδάρι Μ. ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ: ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
Μ. ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ: ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Μ. ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ: ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

0
0

Eπίσκεψη στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Η Ελπίδα» στο Χαϊδάρι πραγματοποίησε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα.

 

 

«Είναι χρέος της κυβέρνησης να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας με αναπηρία», «Δίνουμε έμφαση στην αυτόνομη διαβίωση τους». Αυτά ήταν τα λόγια της  υφυπουργού Εργασίας, Μαρίας Συρεγγέλας, αρμόδιας για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, κατά την επίσκεψη της στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Η Ελπίδα», στο Χαϊδάρι.

 

Η υφυπουργός συνομίλησε με το προσωπικό του Κέντρου και το συνεχάρη για το δύσκολο και εξαιρετικά σημαντικό έργο που προσφέρει. Στη συνέχεια, είχε μία εποικοδομητική συζήτηση με τους εκπρόσωπους του Κέντρου σχετικά με την κοινωνική επανένταξη των ατόμων με αναπηρία.

Μετά τη συνάντησή της με τους ωφελούμενους του Κέντρου, η κ. Συρεγγέλα δήλωσε: «H δύναμη των συνανθρώπων μας με αναπηρία, αλλά και των οικογένειών τους, μας γεμίζει με κουράγιο και ελπίδα για μία καλύτερη κοινωνία. Είναι χρέος μας να τους στηρίζουμε, να προστατεύουμε τα δικαιώματά τους και αυτό σταθερά κάνει η κυβέρνησή μας. Είμαστε με κάθε τρόπο δίπλα τους. Δίνουμε έμφαση στην αυτόνομη διαβίωση και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών».