Home Xαϊδάρι ΧΑΪΔΑΡΙ: ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΑΪΔΑΡΙ: ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΧΑΪΔΑΡΙ: ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

0
0

Μεγάλη αναστάτωση και κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε το τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 12/2 στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Χαϊδαρίου λόγω διαρροής σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ που προκάλεσε την καραμπόλα 8 οχημάτων, αλλά και πολύωρο μποτιλιάρισμα μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και της κυκλοφορίας.  

 

Όλα συνέβησαν στις 6 το πρωί της Δευτέρας 12/2, στο ύψος του ΨΝΑ, όταν λόγω διαρροής ύδατος από αγωγό της ΕΥΔΑΠ σημειώθηκε ανατροπή φορτηγού που κινούταν στο ρεύμα προς την Κόρινθο.

Το τροχαίο προκλήθηκε εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος στο συγκεκριμένο σημείο όπου είχε σπάσει ένας αγωγός της ΕΥΔΑΠ και το νερό είχε παγώσει από τη χαμηλή θερμοκρασία.

Το όχημα ντεραπάρισε στη μεσαία λωρίδα και συγκρούστηκε με τα τρία προπορευόμενα αυτοκίνητα καθώς και με τρία αμάξια που ακολουθούσαν.

Το φορτηγό παρέμεινε για αρκετή ώρα πεσμένο στη μέση του δρόμου ενώ τα υπόλοιπα αυτοκίνητα έχουν υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Από την καραμπόλα ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας από τους εμπλεκόμενους οδηγούς.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής,  αλλά και των συνεργείων της ΕΥΔΑΠ για να σταματήσουν την διαρροή και να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία.

 

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων για πολλές ώρες καθώς η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στη μεσαία και την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας προκειμένου οι γερανοί να απομακρύνουν τα οχήματα που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα, ενώ στην συνέχεια ξεκίνησαν εργασίες αποκατάστασης αγωγού της ΕΥΔΑΠ που έχει σπάσει, και αποκατάστασης του οδοστρώματος που είχε υποστεί καθίζηση.