Home Σπορ ΑΟ ΙΛΙΟΥ: ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ, 3-1 ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ
ΑΟ ΙΛΙΟΥ: ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ, 3-1 ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ, 3-1 ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ

0
0

Αν και οι ελπίδες του για άνοδο είναι ουσιαστικά μόνο μαθηματικές, ο ΑΟ Ιλίου παίζοντας για την υστεροφημία και την ιστορία του νίκησε την Κοψαχείλα με 3-1.

 

 

Ο ΑΟ Ιλίου θέλοντας να εξαντλήσει και την παραμικρή πιθανότητα για την άνοδο, κυνηγώντας στην πραγματικότητα ένα θαύμα επικράτησε με 3-1 της Κοψαχείλας κάνοντας την ανατροπή.  Έφτασε έτσι τους 41 βαθμούς και είναι στην 3η θέση, ενώ η Κοψαχείλα που πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της το παιχνίδι αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου της, έμεινε στους 21 βαθμούς και στην 10η θέση.

 

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο είχε τρελό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να έχουν αλλεπάλληλες ευκαιρίες για γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε φάουλ του Λερούτσου, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 30′ όταν ο Πρέντσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 0-1. Στο 38′ ο ΑΟ Ιλίου είχε και νέο δοκάρι σε σουτ του Φούρλα από πλάγια, και τελικά έφτασε στην ισοφάριση στο 44′ όταν ο Λερούτσος με πέναλτι έκανε το 1-1.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και κυνήγησαν το γκολ, έχοντας πολλές καλές στιγμές. Τελικά η λύτρωση ήρθε στο 71′ όταν ο Λερούτσος εκτέλεσε κόρνερ και ο Δαούτης με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 75′ ο Γιώτης σημάδεψε και πάλι το δοκάρι, με τον Φούρλα στο 84′ να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

 

ΑΟ ΙΛIΟΥ: Μπακλέσης, Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης, Ασφής (67′ Μπάμη), Μάλλιος, Γιώτης, Παπαδημητρίου (60′ Γεωργούλας), Φούρλας, Λερούτσος, Κορωνιός (46′ Μπούσκος).

ΚΟΨΑΧΕIΛΑ: Μοσχοβίτης, Φόνσος, Ιμπρο, Μουχαμέτι, Πρέντσε, Μπαξεβανίδης (80′ Μαρκουλάκης), Βεϊζάι Δ., Ψαθάκης, Νούλας (83′ Σιαμέτης), Βεϊζάι Φ. (47′ λ.τ. Σταμούλης), Ασημακόπουλος.