Home Σπορ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ: Ο ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΙΚΗΤΗΣ [VIDEO]
ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ: Ο ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΙΚΗΤΗΣ [VIDEO]

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ: Ο ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΙΚΗΤΗΣ [VIDEO]

0
0

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος έκανε το back to back και τερμάτισε πρώτος και στον φετινό Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, σε 1:07:59, ενώ λίγο έλειψε να κάνει και ρεκόρ διαδρομής (1:07:45).

 

 

 

 

O Παναγιώτης Καραΐσκος ήταν και φέτος ο νικητής του Ημιμαραθωνίου Αθήνας διατηρώντας τον περσινό τίτλο του στη διαδρομή τερματίζοντας σε 1:07:59, φτάνοντας έτσι συνολικά τις πέντε νίκες στην ίδια διοργάνωση.

 

Ο αθλητής του Πανελληνίου, εκμεταλλεύθηκε την καλή του κατάσταση και την εμπειρία του στον αγώνα και ξέφυγε μετά το 13ο χιλιόμετρο από τους αντιπάλους του  και  κέρδισε τον αγώνα. Δεύτερος τερμάτισε ο Δημήτρης Τσάκαλος (ΓΣ Αμαρουσίου)με χρόνο 1.08.07, ενώ ο νικητής του 39ου Μαραθωνίου Χαράλαμπος Πιτσώλης (ΓΑΣ Ιλισός), ακολούθησε στην τρίτη θέση με χρόνο 1:08.33.

Στις γυναίκες, η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου επικράτησε με χρόνο 1:17.46, με την Βασιλική Κωνσταντοπούλου (1:18.28) και την Σταματία Νούλα (1:21.13) να κατακτούν τη δεύτερη και Τρίτη θέση αντίστοιχα.

Λίγο μετά τον τερματισμό, ο Καραϊσκος, δήλωσε: «Κερδίζω για πέμπτη φορά τον Ημιμαραθώνιο και μόνο για το γεγονός αυτό είμαι πολύ ικανοποιημένος. Από την άλλη πλευρά θα ήθελα να έχω πετύχει ατομικό ρεκόρ (1.06.53). Ηταν ένας καλός αγώνας με έντονο συναγωνισμό. Σε κάποιο σημείο χρειάστηκε να ρισκάρω και φάνηκε στο αποτέλεσμα. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο η διαδρομή φέτος μου φάνηκε πολύ πιο δύσκολη. Ο Δημήτρης Τσάκαλος βοήθησε για να γίνει πιο ενδιαφέρων ο αγώνας. Και εν τέλει είμαι χαρούμενος που κατέκτησα την πρώτη θέση».