Home Xαϊδάρι Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου: Καταγγελία για τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της πόλης
Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου: Καταγγελία για τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της πόλης

Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου: Καταγγελία για τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της πόλης

0
0

Ανακοίνωση σχετικά με την αίτηση τοποθέτησης κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο κεντρικό Χαϊδάρι εξέδωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων Χαϊδαρίου

Η Ένωση Γονέων καταγγέλλει την πρόθεση εγκατάστασης μιας ακόμα κεραίας κινητής τηλεφωνίας στον αστικό ιστό ανάμεσα σε σχολεία,  κατοικίες, το αθλητικό κέντρο και απέναντι από το Δρομοκαΐτειο. Μετά την εγκατάσταση σε κτίριο της Ιεράς Οδού απέναντι από το γήπεδο πριν λίγα χρόνια, μια νέα κεραία έρχεται να εγκατασταθεί στη γωνία Ιερά Οδός και Καραϊσκάκη (ξενοδοχείο Αίγλη) επιβαρύνοντας ακόμα πιο πολύ τη γειτονιά.

Χρόνια τώρα το κράτος φτιάχνει νόμους που ευνοούν τέτοιες ενέργειες κατεβάζοντας τα όρια επικινδυνότητας της ακτινοβολίας και αφαιρώντας από τους δήμους την αρμοδιότητα της αδειοδότησης με αποτέλεσμα στο Χαϊδάρι αυτή τη στιγμή να έχουμε κυριολεκτικά ένα δάσος από κεραίες.

Η Ένωση Γονέων στηρίζει τον αγώνα των κατοίκων της γειτονιάς κ καλεί τους συλλόγους γονέων να καταδικάσουν έμπρακτα αυτή την ενέργεια, με ανακοινώσεις και συμμετοχή σε οποιαδήποτε κινητοποίηση για το θέμα.