Home Άγ. Ανάργυροι - Kαματερό ΛΑΜΠΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΙΡΜΠΑΣ
ΛΑΜΠΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΙΡΜΠΑΣ

ΛΑΜΠΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΙΡΜΠΑΣ

0
0

Διήμερο χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων περιμένει τους πολίτες των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού με κορύφωση το άναμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων.

Ένα διήμερο πλούσιο σε χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις σε Αγίους Αναργύρους και Καματερό ετοιμάζει ο Δήμος στις 11  Δεκεμβρίου στην πλατεία Αγίων Αναργύρων και στις 12 Δεκεμβρίου στην πλατεία Δημοκρατίας στο Καματερό, που θα κορυφωθούν με το άναμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων.

Χριστουγεννιάτικα χωριά στους Αγίους Αναργύρους και στο Καματερό, φαντασμαγορικές συναυλίες, σχέδια, κατασκευές, τραγούδια και χοροί από τους συλλόγους και τη Φιλαρμονική του Δήμου θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους. Ακόμα το υπέρλαμπρο χριστουγεννιάτικο άρμα με τον Άγιο Βασίλη θα διασχίσει την πόλη μας με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ο ουρανός θα φωτιστεί με χιλιάδες πυροτεχνήματα, ενώ το χριστουγεννιάτικο χωριό θα ανοίξει τις πύλες του! Η Δημοτική Φιλαρμονική θα παιανίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ οι εθνικοτοπικοί σύλλογοι θα ψάλλουν παραδοσιακά κάλαντα, με τον Αη Βασίλη και το άρμα του να περιμένει για φωτογραφίες τους μικρούς φίλους του. Το τμήμα Γυμναστικής του ΓΣΑΑ θα μαγέψει με τους χριστουγεννιάτικους χορούς του.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο Δέντρο, ενώ οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με φαντασμαγορική συναυλία με τον Tonis Sfinos και τους playmates στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων το Σάββατο και τους Goin’Through – Νικόλαος Βουρλιώτης και Μιχάλης Παπαθανασίου / NEBMA- Ευάγγελος Σερίφης, Νικόλαος Παυλίδης και Ευστάθιος Τελιούδης, Άννυ Ξαντινίδου, Obi Χριστόφορος Omah, την Κυριακή στην πλατεία Δημοκρατίας.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Σταύρος Τσίρμπας σε δήλωσή του αναφέρει: «Φέτος φέρνουμε περισσότερο άρωμα Χριστουγέννων και φως στην πόλη μας. Με ένα νέο στολισμό ξεκινήσαμε για να φορέσουν οι γειτονιές μας σταδιακά τα γιορτινά τους.

Χιλιάδες στολίδια, πολύχρωμα λαμπάκια, αστέρια και χριστουγεννιάτικα σχέδια κοσμούν τις πλατείες και τους δρόμους μας, αλλάζοντας τη διάθεση, βάζοντάς μας σε κλίμα Χριστουγέννων όσο πλησιάζουν οι μέρες, δίνοντας χρώμα και φως σε κάθε γωνιά.

Το φως φέρνει περισσότερη ελπίδα και αισιοδοξία στην καρδιά και στον τόπο μας.

Στο Δήμο μας ετοιμάσαμε ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα γοητεύσει μικρούς και μεγάλους με αισθητική και πλούσια φαντασία. Δεκάδες πρωτότυπες εκδηλώσεις θα δώσουν ξεχωριστή ζωντάνια και πνοή γιορτινή στις κεντρικές μας πλατείες.

Μουσική, κάλαντα και κλόουν, εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, τραγούδια, ξωτικά και παραμύθια, είναι μερικές μόνο από όσες εκπλήξεις σας ετοιμάζουμε, που θα σας εντυπωσιάσουν με την ποικιλία τους και  θα συναρπάσουν με την πρωτοτυπία τους.

Και μην ξεχάσετε το φαντασμαγορικό άναμμα των Δέντρων μας το Σάββατο 11.12 (19:00-22:00) στους Αγίους Αναργύρους και την Κυριακή 12.12 (19:00-22:00) στο Καματερό, με 2 φοβερές εκδηλώσεις με μουσική, πολλά τραγούδια και event για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί τις φετινές γιορτές.

Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη για όλο τον κόσμο, ας μην αφήσουμε κανέναν συνάνθρωπό μας, να νιώσει μόνος του».