Home Σπορ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

0
0

 

Ιδιαίτερα σημαντικά, και σε πολλές περιπτώσεις καθοριστικά ήταν τα αποτελέσματα για τις ομάδες της Δυτικής Αθήνας.

 

 

Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε, αλλά και τι περιμένουμε, αφού τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αθηνών πλησιάζουν στην ολοκλήρωση τους…

 

SUPER LEAGUE (1η αγωνιστική Play out)

Με το δεξί ξεκίνησε την διαδικασία ο Ατρόμητος Αθηνών, που νίκησε τον Ιωνικό με 2-0 και με 32 βαθμούς είναι στην πρώτη θέση, που είναι και ο στόχος για τους Περιστεριώτες….

 

SUPER LEAGUE 2 (15η αγωνιστική)

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε το Αιγάλεω, που επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 επί της Προοδευτικής. Έφτασε τους 19 βαθμούς και απέκτησε διαφορά 8 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού….

 

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (2Οη αγωνιστική)

Κάνοντας μέτρια εμφάνιση ο Άρης Πετρούπολης ηττήθηκε με 1-2 εκτός έδρας από τον Άγιο Νικόλαο. Έμεινε έτσι στους 28 βαθμούς και είναι στην 7η θέση, δύο βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Τον τρίτο του βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε ο Άγιος Ιερόθεος, που ήρθε ισόπαλος 1-1 στο γήπεδο του με το Τυμπάκι. Παραμένει στην τελευταία θέση και έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τους δύο από τους τρεις βαθμούς του, τους έχει πάρει με αντίπαλο το Τυμπάκι!!!

 

Α’ ΕΠΣΑ (21η αγωνιστική)

1ος όμιλος

Τη νίκη με 2-1 εκτός έδρας επί της Νέας Ιωνίας πήρε το Χαϊδάρι, και με 44 βαθμούς είναι στην κορυφή μαζί με τον Μικρασιατικό. Την τελευταία αγωνιστική και οι δύο ομάδες παίζουν στην έδρα τους, και όποιος φέρει καλύτερο αποτέλεσμα παίρνει τον τίτλο και το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου. Αν φέρουν ίδιο αποτέλεσμα, τότε θα παίξουν αγώνα μπαράζ μεταξύ τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Άνετη νίκη με 3-0 επί του Καλαμακίου πήρε στην έδρα του ο Ολυμπιακός Λιοσίων, και με 27 βαθμούς είναι στην 5η θέση.

Ανώδυνη αλλά βαριά ήττα γνώρισε ο Ήφαιστος Περιστερίου με 0-6 από τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, και με 26 βαθμούς είναι στην 6η θέση μαζί με τον αντίπαλο του.

 

2ος όμιλος

Ρεπό είχε η Αγία Ελεούσα, που με 41 βαθμούς είναι στην 2η θέση, 3 βαθμούς πίσω από το Χαλάνδρι. Για να κατακτήσει τον τίτλο, θα πρέπει να νικήσει την τελευταία αγωνιστική την Ανθούπολη, και παράλληλα να ηττηθεί το Χαλάνδρι στην έδρα του από τα Σούρμενα.

Εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Άμιλλας Περιστερίου πήραν οι Άγιοι Ανάργυροι, που με 32 βαθμούς βρίσκονται στην 4η θέση. Η Άμιλλα έμεινε με 3 βαθμούς στην 11η και τελευταία θέση, έχοντας υποβιβαστεί και μαθηματικά.

Βαθμό που ίσως αποδειχτεί χρυσάφι πήρε η Ανθούπολη, που ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας 2-2 με τα Σούρμενα. Την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί την Αγία Ελεούσα, και θέλει ένα βαθμό για να αποφύγει τον υποβιβασμό και να παίξει στα μπαράζ παραμονής…

 

3ος όμιλος

Εντός έδρας ήττα με 0-1 από τα Μελίσσια γνώρισε ο ΑΟ Περιστερίου, αλλά ο συνδυασμός των υπόλοιπων αποτελεσμάτων του εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία και μαθηματικά. Με 24 βαθμούς είναι στην 5η θέση.

Μια ακόμη ήττα γνώρισε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, μέσα στην έδρα της με 0-2 από τον Χολαργό. Με 3 βαθμούς έχει ήδη υποβιβαστεί, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα χωρίς νίκη…

 

Β’ ΕΠΣΑ (20η αγωνιστική)

1ος όμιλος

Τη νίκη με 3-1 επί της Κοψαχείλας πέτυχε ο ΑΟ Ιλίου, και διατήρησε τις (μαθηματικές) ελπίδες του για άνοδο. Με 41 βαθμούς είναι στην 3η θέση.

Ο Ιπποκράτης πήρε τη νίκη με 3-1 επί του Ηρακλή τυπικά εκτός έδρας, και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία. Ο Ηρακλής με 32 βαθμούς είναι 5ος, ενώ ο Ιπποκράτης έφτασε τους 26 και είναι 7ος.

Βαριά εκτός έδρας ήττα με 0-5 από τον Αττικό γνώρισε ο Ορφέας Αιγάλεω, και με 23 βαθμούς είναι στην 8η θέση κινδυνεύοντας άμεσα…

Πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής πήρε η Ιεράπολη, που ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της με τον Αστέρα Ζωγράφου, και με 22 βαθμούς είναι στην 9η θέση.

 

3ος όμιλος

Εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί του Παγκρατίου πήρε ο Φοίνικας Περιστερίου, που βρίσκεται στην 2η θέση με 43 βαθμούς και ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου.

Η Κηπούπολη νίκησε με 1-0 τον Αστέρα Εξαρχείων και με 30 βαθμούς είναι στην 4η θέση.

Στην 5η θέση με 29 βαθμούς είναι οι Λύκοι Χαϊδαρίου, που ήρθαν ισόπαλοι 1-1 εκτός έδρας με τη Λαύρα Αργυρούπολης.

 

4ος όμιλος

Ισόπαλο 0-0 ήρθε το Καματερό με το Γαλάτσι στην έδρα του, και με 27 βαθμούς είναι στην 6η θέση.

Ξεκούραστο τρίποντο πήρε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου απέναντι στον Φωστήρα Ηλιούπολης που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, και με 24 βαθμούς βρίσκεται στην 9η θέση, έχοντας αγκαλιάσει την παραμονή του.

Πολύτιμο βαθμό πήρε ο Ιάσωνας, που ήρθε ισόπαλος εκτός έδρας  1-1 με τον ΠΟΨ. Βρίσκεται στην 11η θέση, και θα τα παίξει όλα για όλα στο ματς με τον Άτλαντα Κυψέλης την ερχόμενη αγωνιστική.

 

Γ’ ΕΠΣΑ (17η αγωνιστική)

1ος όμιλος

Περίπατο έκανε η Χρυσούπολη, που επικράτησε με το εμφατικό 7-0 επί του Φοίνικα Καλλιθέας. Παραμένει αήττητη στην κορυφή με 43 βαθμούς, και απομένει η τυπική επιβεβαίωση της ανόδου στην Β’ ΕΠΣΑ.

Ρεπό είχε ο Διαγόρας Αιγάλεω, και με 34 βαθμούς είναι στην 2η θέση.

Τις ελπίδες του για άνοδο διατήρησε ο Ζέφυρος, που νίκησε την Νέα Σμύρνη εκτός έδρας με 2-1 και με 30 βαθμούς είναι στην 4η θέση.

Την ήττα με 1-3 από τον Χαλκηδονικό εκτός έδρας γνώρισε η Ειρήνη Πετρούπολης, και με 10 βαθμούς είναι στην 9η θέση.

 

2ος όμιλος

Νίκη που τον φέρνει σε θέση ισχύος πήρε η Αναγέννηση Πετρούπολης, επικρατώντας με 4-0 επί του Φωστήρα Καισαριανής. Βρίσκεται στη 2η θέση με 33 βαθμούς.

Ισόπαλος 2-2 στην έδρα του με τον Ποσειδώνα Γλυφάδας αναδείχθηκε ο Αστέρας Χαϊδαρίου. Με 23 βαθμούς είναι στην 5η θέση μαζί με τον αντίπαλο του, αλλά και με το Μαρούσι.

Στην έκπληξη της αγωνιστικής, τα Πράσινα Πουλιά νίκησαν εκτός έδρας την Πέρα Κλουμπ με 1-0 και πήραν τους πρώτους βαθμούς τους στο πρωτάθλημα.

 

3ος όμιλος

Εντυπωσιακή σε έκταση νίκη πήρε ο Θεμιστοκλής, που διέλυσε τον Αφοβο με 10-0 και με 27 βαθμούς είναι στην 3η θέση μαζί με τα Ταταύλα.

Αντίθετα, βαριά και οδυνηρή εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Κεραυνός Πετρούπολης, με 1-6 από τον Γκυζιακό. Έμεινε έτσι στους 24 βαθμούς και υποχώρησε στην 5η θέση.

Εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί του Λαρισαϊκού πήρε το Δάσος Χαϊδαρίου, που με 8 βαθμούς είναι στην 10η θέση.

 

4ος όμιλος

Τη νίκη εκτός έδρας με 2-1 επί της ΑΕ Ιλίου πήρε ο Γαλαξίας. Με 27 βαθμούς είναι στην 4η θέση, ενώ η ΑΕ Ιλίου έμεινε στους 9 βαθμούς και στην 10η θέση.

Ήττα και για την ΑΕ Περιστερίου, με 2-0 εκτός έδρας από τα Πατήσια. Με 14 βαθμούς είναι στην 8η θέση μαζί με τη Νίκη Γαλατσίου.